De nr. 1 in hygiëne, onderhoud en veiligheid voor bedrijven
056/840 845

Bestek

0
Ga verder waar je gebleven was.

Wasverzorging

Professioneel wasmiddel: een geselecteerd reinigingsproduct voor schitterende resultaten

Een professioneel wasmiddel kiezen om een onberispelijke netheid te verkrijgen kan soms moeilijk lijken. Onder alle bestaande formaten en types van producten, in poeder, vloeibaar, in doseringen of tabletten, welke moeten we kiezen? De keuze is groot, en wij stellen dan ook de grootste selectie van wasmiddelen op de markt voor, om in te spelen op uw behoeften.

Professioneel wasmiddel in poeder: bewaar de witte schittering van uw kleding

Onder de talrijke oplossingen die bestaan op de markt van het linnenonderhoud, is het wasmiddel in poeder een van de meest performante. De professionele ontkalkers en bleekproducten in poeder geassocieerd met actieve zuurstof voorkomen dat het wit vuil wordt of vergeelt na vele wasbeurten. Zelfs op heel vuile was zijn ze heel efficiënt. Daarom zijn ze aangewezen voor verzorgingsoorden zoals ziekenhuizen.

Gebruik een vloeibaar wasmiddel voor gekleurde en zwarte was

De vloeibare wasmiddels hebben het voordeel dat ze perfect geschikt zijn voor kleuren en diepzwart. Efficiënt vanaf de laagste temperaturen (zoals koude cycli) en aanbevolen voor vrij vuil linnen. De actieve bestanddelen bleken en bestrijden kalk.

In tegenstelling tot een wasmiddel in poeder, zijn de vloeibare wasmiddelen beschikbaar met talrijke parfumeringen. Zo kunt u een persoonlijke toets verlenen aan uw fris gewassen linnen. Bovendien lost het heel snel op, zodat uw wasmachine beter beschermd wordt. Uw wasmachine zal er dol op zijn.

Het wasmiddel in tabletten of doseringen: handiger en voordeliger

Het professioneel wasmiddel in tabletten en doseringen is heel gebruiksvriendelijk en voorkomt verspilling. Bij elke wasbeurt volstaat een dosering (of tablet). Zo riskeert u niet dat uw voorraad wasmiddel te snel uitgeput raakt. De oplosbare tabletten hebben dezelfde voordelen als het wasmiddel in poeder, terwijl doseringen dezelfde eigenschappen hebben als een vloeibaar wasmiddel. Ons ruim gamma is perfect afgestemd op uw behoeften. U vindt professioneel wasmiddel dat efficiënt is op alle types van wasgoed en op alle vlekken.

De complete keuze aangeboden door Bernard

Bernard heeft ook ecologisch wasmiddel voor de gevoelige huid, of speciaal geformuleerd voor delicate of specifieke was. Bernard verdeelt de grootste merken van wasmiddel op de markt, zoals Skip, Le Chat, Ariel, Dash, Génie, Persil, Omo, Super Croix, Mir, en garandeert u een performant professioneel wasgoed voor een redelijke prijs. Bovendien, vervoegt het merk Bernard Professional de experts van het onderhoud van het linnen met referenties met een uitstekende prijs-/kwaliteitsverhouding.

Bekijk al onze referenties van onderhoudsproducten!