De nr. 1 in hygiëne, onderhoud en veiligheid voor bedrijven
056/840 845

Bestek

0
Ga verder waar je gebleven was.

Etiketten

Kies de kleefetiketten voor een snel en vlot gebruik

De keuze van een etiket is belangrijk. Men moet rekening houden met het gebruik ervan en met de ondergrond waarop ze worden aangebracht. Ons gamma van producten voldoet aan alle mogelijke types van gebruik. Onze kleefetiketten zijn perfect geschikt voor gebruik in uw bedrijf. Ontdek onze selectie van meer dan honderd producten aan veroorloofbare prijzen.

Kwaliteitsvolle verzendetiketten

Het eerste gebruik van zo'n etiket is het adres van de bestemmeling erop schrijven. Op sommige enveloppen (die zonder venster) en pakken, is het gebruik van een bedrukt verzendetiket veel handiger dan de gegevens van de bestemmeling mer de hand te schrijven. Vooral wanneer er honderden van moeten worden verstuurd. Wij stellen een grote keuze aan etiketten met verschillende afmetingen voor die voldoen aan het model Avery. Onze kleefetiketten voor verzending spelen perfect in op uw verwachtingen en blijven langer kleven op de oppervlakken waarop u ze aanbrengt. Bovendien lopen ze in geen enkele printer vast en kunnen ze zowel in kleur of zwart/wit bedrukt worden.

Een heel compleet gamma van kleefetiketten

Dit veelzijdige gamma is geschikt voor talrijke toepassingen. Het model Avery heeft in de loop van de jaren blijk gegeven van talrijke voordelen. Onder onze kleefetiketten vindt u degenen die voldoen aan de postvoorschriften. Als u naar de website van de Post gaat, kunt u ze bijgevolg ook gebruiken als stempel om af te drukken. Bestel nu uw etiketten op bernard.be. De levering is snel en gratis vanaf een aankoopbedrag van 149€.

Bekijk al onze referenties van papier en schriften!