De nr. 1 in hygiëne, onderhoud en veiligheid voor bedrijven
056/840 845

Bestek

0
Ga verder waar je gebleven was.

Toiletaccessoires

Alle toiletaccessoires die u nodig hebt in uw bedrijf

Bernard stelt een ruime keuze van accessoires voor de douches en toilettes in uw bedrijf voor. U vindt producten van verschillende merken, zoals JVD, Kimberly-Clark, Deb en natuurlijk Bernard Professional.

Wat is belangrijker dan een goede hygiëne?

Het is van wezenlijk belang de handen goed te wassen vooraleer contaminerende producten te hanteren, en daarom stellen wij allerhande verdelers van ontsmettende gel voor, waar uw werknemers op elk moment gebruik van kunnen maken. Maar een onberispelijke hygiëne is niet mogelijk als de omgeving niet schoon is. Maak komaf met zakdoeken en afval op de grond. Bij Bernard vindt u een selectie van wand-, pedaal- of manuele vuilnisbakken.

Ontdek ook ons aanbod van brilbeschermers voor uw WC's. Ze zijn wegwerpbaar en zorgen ervoor dat uw medewerkers altijd met een gerust hart op de WC-bril kunnen gaan zitten.

Een grote keuze aan toiletaccessoires

Naast talrijke producten voor de hygiëne, stellen wij tal van andere toiletaccessoires voor, zoals handdrogers, haardrogers en toiletkastjes, haken en andere toebehoren voor de douche. Wat het drogen van de handen betreft, kunnen wij apparaten leveren met heel wat kenmerken die het beste inspelen op uw omgeving.

Hebt u een doucheruimte in uw bedrijf?

Voor meer veiligheid en om uitglijden te voorkomen, vindt u in ons gamma slipvrije douchematjes. Zo beperkt u elk risico van vallen en verwondingen. U kunt de douchematjes ook gebruiken in combinatie met een optrekstang, voor meer comfort en mobiliteit.

Installeer ook andere accessoires die onmisbaar zijn in uw badkamer. We denken hierbij aan haken, spiegels en toiletkastjes. Uw werknemers zullen ze heel handig vinden wanneer ze zich wassen.

Tot slot, kunt u kiezen uit een veelheid aan douchegordijnen, om de nodige intimiteit te garanderen tijdens de dagelijkse toiletbeurt.

Bekijk al onze referenties van hygiëneproducten!