De nr. 1 in hygiëne, onderhoud en veiligheid voor bedrijven
056/840 845

Bestek

0
Ga verder waar je gebleven was.

Reinigers met bleekwater

Bleekwater: een oplossing die we terugvinden in verschillende huishoudmiddelen

De hoge desinfectiecapaciteit van dit artikel wordt zeer gewaardeerd door fabrikanten van huishoudelijke producten. Het gebruik hiervan heeft geleid tot de productie van verschillende reinigingsmiddelen met bleekwater. Het bestaat vandaag de dag in verschillende formaten en is een perfect alternatief voor bleekwater. Dankzij bernard.be ontdekt u een ruime keuze aan verschillende producten met bleekwater erin. Dit soort producten is perfect om uw lokalen op een doeltreffende manier te reinigen en te desinfecteren.

Kies voor de professionele oplossing voor uw reinigingsmiddelen met bleekwater

Op onze site kunt u terecht voor een hele hoop producten die bedoeld zijn voor professionals. U vindt bij ons een ruime keuze reinigingsmiddelen met bleekwater van de grootste merken. Zo ontdekt u onder andere merken zoals Cif, Jex, St Marc en La Croix. Maar dat is nog niet alles. We hebben ook reinigingsmiddelen van ons eigen merk. U kunt ons eigen merk herkennen aan de naam Bernard Professional. Het is ons doel om een kwalitatief alternatief aan te bieden voor de grote merken. Voor u bestaat het voordeel er vooral uit dat u kunt besparen op uw reinigingsmiddelen op basis van bleekwater.

Ontdek ons gamma reinigingsmiddelen op basis van bleekwater

Ons gamma bestaat uit zowat vijftien verschillende referenties waardoor u bij ons zeker zult vinden wat u zoekt. Dankzij de verschillende kenmerken, heeft u geen probleem meer om uw verschillende lokalen te reinigen en te desinfecteren. U kunt daarnaast ook kiezen voor een spray, gel of een vloeistof. Deze producten zijn perfect voor het reinigen van vloeren, meubels en vele andere oppervlaktes. Profiteer er ook van om ons gamma op basis van bleekwater te ontdekken voor gebruik in de voedingsindustrie met onze detergenten die voldoen aan de HACCP-methode.

Bekijk al onze referenties van bleekwater en ontsmetting!

4 referenties gevonden
Sorteren op: Relevantie
- 11 % Allesreiniger gel met bleek Cif 5 L
WW - 128910 Allesreiniger gel met bleek Cif 5 L
22,60 €   Ex.BTW 20,10 €   Ex.BTW
- 18 % Allesreiniger gel met bleek Cif 2 L
WW - 128010 Allesreiniger gel met bleek Cif 2 L
12,75 €   Ex.BTW 10,40 €   Ex.BTW
Tot - 15 % Sanitairreiniger ontkalker Glorix gel formule citroen geur 5 L
WW - 069910 Sanitairreiniger ontkalker Glorix gel formule citroen geur 5 L
Vanaf  35,40 €   Ex.BTW Bij aankoop van 4+
Tot - 16 % Krachtige allesreiniger met bleek Cillit Bang 750 ml
WW - 120260 Krachtige allesreiniger met bleek Cillit Bang 750 ml
Vanaf  9,90 €   Ex.BTW Bij aankoop van 12+