De nr. 1 in hygiëne, onderhoud en veiligheid voor bedrijven
056/840 845
Bestek
0
Ga verder waar je gebleven was.

Drogisterij

Online drogisterij: voor de netheidsspecialisten

Naast de gebruiksklare oplossingen om allerhande vlekken aan te pakken, bestaan er tal van chemische producten met heel specifieke eigenschappen. Ontdek in onze online drogisterij meerdere unieke artikels, zoals gedemineraliseerd water en natriumbicarbonaat, die in heel wat situaties nuttig zijn. Er worden veel producten voorgesteld van het merk Starwax, net zoals ontvlekkers en uiteraard de onmisbare White Spirit!

De online drogisterij Bernard, een overvloed aan chemische producten

Bernard neemt zijn taak heel serieus, en ontwikkelde een afdeling online drogisterij waar de professionals de chemische producten van weleer en nog veel meer, zoals het recente en beroemde wasmiddel-ontvetter St Marc, kunnen vinden. Elk product heeft zijn kenmerken en efficientie in termen van hygiene en onderhoud. De ontvlekkers, verkrijgbaar in bussen van 1L of 5L stellen min of meer agressieve manieren voor om een optimale netheid te verkrijgen. De oplossers, verdunners en andere reinigers zoals aceton, brandspiritus, ammoniak en White Spirit ontbreken uiteraard niet.

Elk product heeft zijn nut. U kunt de oplossers, ontvlekkers of het gedemineraliseerd water gebruiken in de meeste huishoudelijke taken (zo kan het gedemineraliseerd water gebruikt worden om de vloer te reinigen, terwijl aceton nuttig is om verfvlekken te verwijderen of glaspartijen schoon te maken).

U vindt hier ook het professioneel wasmiddel Saint Marc, onmisbaar voor het reinigen van muren, plafonds en heel vuile oppervlakken.

Starwax geeft nieuw leven aan oma's recepten

Sommige ingrediënten die onze oma's gebruikten zijn zelfs tot op de rekken met professionele producten geraakt. De specialist Starwax heeft deze producten nieuw leven ingeblazen. We denken hierbij aan het unieke natriumbicarbonaat, Blanc de Meudon of witte azijn. Bernard stelt in zijn online drogisterij talrijke andere artikels voor die te maken hebben met de reiniging van oppervlakken, textiel of andere meer specifieke materialen zoals leder.

Deze producten van weleer, ook wel grootmoeders recept genoemd, zijn heuse traditionele recepten. Als u geen producten wilt gebruiken die gevaarlijk kunnen zijn, vindt u hier een groot aanbod van producten die in het verleden hun nut al vaak bewezen hebben. Het natriumbicarbonaat dient voor het reinigen van muren, vloeren of dient als antikalkmiddel of ontvetter.

Alles om ongedierte te bestrijden

In deze veelzijdige afdeling, vindt u ook oplossingen om ongedierte te bestrijden. Knaagdieren of insecten allerhande zullen het moeten opnemen tegen het arsenaal voorgesteld door Bernard. Verdelgers, vallen en afweermiddelen, uw bedrijf zal superbeschermd zijn! Tegen vliegende en kruipende insecten, vervolledigen grote merken zoals Raid, Fury, Kapo, Ferox, King of Biokill het bestrijdende gamma van de insectenverdelgers.

Als het in uw ruimten krioelt van ongedierte (knaagdieren, vliegen en andere vliegende insecten), dan heeft Bernard de oplossing voor u. De online drogisterij van Bernard geeft u de mogelijkheid om insecticiden en rattenvergif in te slaan. U vindt er ook materiaal voor continue verspreiding, om u volledig toe te leggen op andere taken zonder u zorgen te maken.

Bekijk al onze referenties van onderhoudsproducten!