spinner
Snel en gratis bestek
12 000 hygiëne- en
onderhoudsproducten voor alle professionelen
Levering 24/48u
aangeboden vanaf 99€, excl. BTW
0
spinner
Uw winkelmandje is leeg

Vasttapijtreinigers

Tapijtreinigers: onmisbaar voor een goede hygiëne

Het reinigen van een tapijt is niet altijd een makkelijk klusje. Aangekoekte vlekken in het tapijt zijn vaak moeilijk te verwijderen. Dat is trouwens ook de reden waar u best snel in actie schiet wanneer er een vloeistof of een ander product op uw tapijt terecht komt. Hoe langer u wacht, hoe moeilijk de vlek verwijderd zal kunnen worden. Op onze site bernard.be vindt u verschillende producten die speciaal ontworpen zijn om uw tapijten doeltreffend en eenvoudig te reinigen. Ontdek hier al het materiaal dat u nodig heeft om uw tapijten doeltreffend te reinigen.

Onhoud regelmatig het tapijt in uw bedrijf

Het onderhoud van uw tapijt is belangrijk. Als u uw tapijt minder vaak reinigt, zullen er zich sneller ziektekiemen en mijten verspreiden. Hoewel dit klusje niet altijd even eenvoudig zijn, bestaan er vandaag de dag wel heel wat producten om het reinigen van tapijten te vereenvoudigen. Vergeet ook niet dat het reinigen van uw tapijt met stoom erg goed helpt om uw tapijt weer zo goed als nieuw te maken. Om dit te doen, kunt u een kijkje nemen tussen onze selectie stoomreinigers van het merk Kärcher. Bovendien zijn tapijten niet zo dol op water, we raden u dan ook aan om te kiezen voor een droge reiniging. Uiteraard blijft het mogelijk om een product te gebruiken waarvoor water nodig is, maar vergeet dan zeker niet om uw tapijt goed te drogen.

Een compleet gamma voor het reinigen van tapijten

Onze waaier aan onderhoudsproducten maakt het mogelijk om een eenvoudig en voordelig product te vinden. Dankzij onze selectie referenties van hoge kwaliteit, wordt het heel wat eenvoudiger om de grond van uw bedrijf te reinigen. En omdat het reinigen van tapijt of algemener, het onderhoud van uw bedrijf, niet veel geld hoeft te kosten, vindt u bij ons heel wat producten van minder dan € 20. Als u een schrobzuigmachine of een schrobzuigmachine hebt, ontdek dan ook onze producten die compatibel zijn met deze apparaten.

3 referenties gevonden
Sorteren op: Relevantie
Onbeschikbaar
Tapijtreiniger Vanish Power Mousse
WW - 069650 Tapijtreiniger Vanish Power Mousse
Vanaf  10,70 €Ex.BTW Bij aankoop van 12+
Onbeschikbaar
Reiniger voor tapijt en vasttapijt Vanish Oxi Action Power Spray, verstuiver 500 ml
WW - 150460 Reiniger voor tapijt en vasttapijt Vanish Oxi Action Power Spray, verstuiver 500 ml
Vanaf  12,50 €Ex.BTW Bij aankoop van 6+
Onbeschikbaar
Vasttapijtreiniger Vanish Power poeder 650 g
WW - 140440 Vasttapijtreiniger Vanish Power poeder 650 g
Vanaf  10,30 €Ex.BTW Bij aankoop van 4+