De nr. 1 in hygiëne, onderhoud en veiligheid voor bedrijven
Bestek
1
Ga verder waar je gebleven was.

Straatbezems

De straatbezem is ontworpen voor werven

Een werf of een groot werk brengt ongetwijfeld puin en afval met zich mee. Op een groot oppervlak kan het schoonmaak ervan al snel een lastig klusje worden, zeker wanneer u alleen maar over een straatbezem van slechte kwaliteit beschikt. Maar geen paniek! Wij hebben dankzij onze straatbezems de perfecte oplossing voor uw probleem. Deze bezem is speciaal ontworpen om gebruikt te worden op een werf. Hij zal dan ook handig van pas komen om grote oppervlaktes snel schoon te maken.

Wat zijn de voordelen van dit soort bezem?

Dankzij de extreem stevige vezels kunt u verschillende types harde oppervlakken gemakkelijk schoonmaken. Cementvloeren, goten en trottoirs zijn niet opgewassen tegen deze straatbezem. De vezels van de bezem bestaan voornamelijk uit PVC, terwijl ze oorspronkelijk van piassava gemaakt worden. Omdat bezems met PVC-vezels vaak voorkomen, kunt u ze ook makkelijk vinden. Er bestaan verschillende borstels voor deze bezems, wij geven graag als voorbeeld de straatbezem. Deze heeft een speciaal profiel waarmee het vuil in het midden van de borstel blijft zitten. Het doel is dan ook om ervoor te zorgen dat u zo weinig mogelijk over het oppervlak moet gaan.

Een ruime keuze straatbezems voor elke uitdaging

met Bernard vindt u een reeks verschillende bezems die speciaal bedoeld zijn voor werven. Deze borstels en hun haren zijn zeer stevig zodat grote oppervlaktes gemakkelijk schoongemaakt kunnen worden. U kunt bij ons terecht voor PVC bezems, piassava bezems, polyethyleen of rijststro. Deze zijn zeer nuttig voor het vegen van ruwe vloeren. Onze selectie met de beste straatbezems maakt het mogelijk om de juiste keuze voor uw bedrijf te maken. Daarnaast geniet u ook van een gratis levering binnen 48 uur voor alle bestelling voor een aankoopbedrag vanaf € 149 excl. btw die vóór 14 uur geplaatst is.

Bekijk al onze referenties van borstels, vegers, stelen!

7 referenties gevonden
Sorteren op: Relevantie
Onbeschikbaar
Piassave borstel voor zwaar werk 31 cm
WW - 182270 Piassave borstel voor zwaar werk 31 cm
12,40 €Ex.BTW
Onbeschikbaar
Rode straatborstel in PVC 31 cm
WW - 182200 Rode straatborstel in PVC 31 cm
13,35 €Ex.BTW
Onbeschikbaar
Synthetische, rotvrije straatbezem met steel
WW - 188180 Synthetische, rotvrije straatbezem met steel
29,75 €Ex.BTW
Onbeschikbaar
Straatbezem in PVC-vezels
WW - 182130 Straatbezem in PVC-vezels
13,30 €Ex.BTW
Onbeschikbaar
3 rijststrooien bezems 5 binddraden
WW - 185630 3 rijststrooien bezems 5 binddraden
31,30 €Ex.BTW
Onbeschikbaar
Rode borstel in PVC 29 cm
WW - 182210 Rode borstel in PVC 29 cm
6,10 €Ex.BTW
Onbeschikbaar
Bezem voor buiten
WW - 182260 Bezem voor buiten
8,15 €Ex.BTW