De nr. 1 in hygiëne, onderhoud en veiligheid voor bedrijven
056/840 845

Bestek

0
Ga verder waar je gebleven was.

Hogedrukreinigers

Hogedrukreiniger: de specialist van het makkelijk reinigen

Het begrip Kärcher wordt vaak en door veel personen onterecht gebruikt. Maar we mogen niet vergeten dat Kärcher® een merk van hogedrukreinigers is. En zo moeten we alle reinigers met hoge druk noemen. Bernard stel een ruim gamma van hogedrukreinigers voor, van verschillende merken en voor elke portemonnee.

Hogedrukreinigers met specifieke eigenschappen

Bij Bernard, vindt u reinigers van het gekende en erkende merk Kärcher, alsook andere merken zoals Bosch, Hozelock of Nilfisk Alto. Hun verschillende technische eigenschappen zijn afgestemd op al even verschillende gebruiksdoelen. Voor een intensief en regelmatig onderhoud, moet men de voorkeur geven aan professionele machines. Wij raden trouwens het gebruik aan van de Kärcher HD 6/15 C. Zijn debiet en druk reinigen makkelijk uw oppervlakken.

Onze producten voor sporadisch gebruik volstaan perfect voor een iets minder intensief gebruik, zoals de reiniging van een weinig bevuild oppervlak. Onze hogedrukreinigers van het merk Kärcher bieden het perfecte compromis tussen kwaliteit en prijs. Ze kunnen op verschillende manieren gebruikt worden, in functie van uw behoeften.

Onze andere reinigingsmachines voor uw bedrijf

Naast de hogedrukreinigers, hebt u vast ook andere machines nodig om de binnen- en buitenkant van uw ruimten schoon te maken. Bij Bernard vindt u de ruimste keuze aan reinigingsmachines allerhande. Voor een efficiënte reiniging van uw vloeren, raden we een automatische reinigingsmachine aan. Hier is het van belang grote oppervlakken vlot en snel te reinigen. Voor vrij vuile vloeren die gepoetst en glanzend gemaakt moeten worden, raden we eerder de aankoop en het gebruik van een monoborstel. De draaiende kop reinigt verschillende oppervlakken.

Tot slot, beschikken we over verschillende andere machines die heel handig zijn voor een complete en leuke reiniging van uw bedrijf. Bijvoorbeeld, onze verschillende stoomreinigers reinigen uw delicate oppervlakken zonder ze te beschadigen. Met onze selectie van veegmachines kunt u makkelijk grote oppervlakken schoonvegen.

Bekijk al onze referenties van professionele schoonmaakmachines!

3 referenties gevonden
Sorteren op: Relevantie
Hogedrukreiniger koud water Kärcher HD 5/11 P+, 115 bar
WW - 148560 Hogedrukreiniger koud water Kärcher HD 5/11 P+, 115 bar
699,00 €   Ex.BTW
- 10 % Hogedrukreiniger koud water Nilfisk Poseidon 2-22 T, 120 bar
WW - 203270 Hogedrukreiniger koud water Nilfisk Poseidon 2-22 T, 120 bar
765,00 €   Ex.BTW 685,00 €   Ex.BTW
Hogedrukreiniger koud water Kärcher HD 6/15 M, 150 bar
WW - 156190 Hogedrukreiniger koud water Kärcher HD 6/15 M, 150 bar
1.119,00 €   Ex.BTW