De nr. 1 in hygiëne, onderhoud en veiligheid voor bedrijven
Bestek
0
Ga verder waar je gebleven was.
spinner

Industriële vloeren

Onderhoud uw harsvloer met Bernard.be

De installatie van een harsvloer is vaak het perfecte antwoord op de vele problemen die een vloer in de industriële sector met zich mee brengt. Dit soort vloer heeft heel wat kenmerken en is in het algemeen waterdicht, antislip, bestand tegen hoge temperatuurschommelingen, evenals tegen chemische en antistatische producten, en is daarnaast ook nog eens gemakkelijk te onderhouden. Al deze voordelen zorgen ervoor dat het een polyvalente vloer is die vaak in magazijnen en fabrieken gebruikt wordt. Ontdek bij ons een gamma met verschillende producten voor het onderhoud van uw industriële vloer.

Ontdek onze selectie vloerreinigers

U kunt bij ons terecht voor heel wat producten om uw harsvloer te reinigen. Enkele van onze vloerreinigers, van het merk Soludoz zijn beschikbaar in grote flessen die tot 70 keer gebruikt kunnen worden. Hun samenstelling zorgt ervoor dat u uw vloer gemakkelijk kunt reinigen zonder het risico op beschadiging door een schurend product. Bovendien is het beschikbaar in drie verschillende geuren (fris, citrus en rode vruchten). Koop het nu op ons platform, bernard.be, tegen een voordelige prijs.

Probeer onze producten voor het reinigen van harsvloer compatibel in schrobzuigmachine

Een deel van ons gamma is uiteraard compatibel met verschillende schrobzuigmachines. Dit gamma maakt het mogelijk om uw vloer van hars doeltreffend te reinigen. Het voordeel van dit soort product, en dit soort machine, is uiteraard dat ze speciaal bedoeld zijn om oppervlaktes te reinigen. Dit betekent dat ze uw vloerbedding niet beschadigen wanneer ze juist gebruikt worden. Hoewel er geen regel is voor de onderhoudsfrequentie van uw industriële vloer, hangt deze over het algemeen af van de frequentie van het gebruik op deze ondergrond, en vooral van het type activiteit van uw bedrijf. Sommige beroepen en sectoren zullen immers regelmatiger bodemonderhoud vergen dan andere. Hoe vaker er dus over uw vloer gelopen wordt, hoe vaker u dus onze vloerreinigers zult moeten gebruiken.

Bekijk al onze referenties van vloeronderhoud!

3 referenties gevonden
Sorteren op: Relevantie
Onbeschikbaar
Krachtige ontvettende reiniger Le Vrai Actisols HM  5 L
WW - 061560 Krachtige ontvettende reiniger Le Vrai Actisols HM 5 L
Vanaf  26,10 €Ex.BTW Bij aankoop van 4+
Onbeschikbaar
Ecologische vloerreiniger Greenspeed Probio Floor Scrub 1 L
WW - 114300 Ecologische vloerreiniger Greenspeed Probio Floor Scrub 1 L
Vanaf  5,95 €Ex.BTW Bij aankoop van 12+
Onbeschikbaar
Ecologische vloerreiniger Greenspeed Probio Floor Scrub 5 L
WW - 114310 Ecologische vloerreiniger Greenspeed Probio Floor Scrub 5 L
Vanaf  29,25 €Ex.BTW Bij aankoop van 2+