De nr. 1 in hygiëne, onderhoud en veiligheid voor bedrijven
056/840 845

Bestek

0
Ga verder waar je gebleven was.

FFP3-maskers

FFP3-maskers: de beste beschermingsmaskers

In bedrijven is het nodig om zich op correcte wijze tegen de verschillende risico's en gevaren te beschermen. Van alle persoonlijke beschermingsmiddelen die er zijn, zijn beschermende handschoenen perfect aangepast om uw handen te beschermen, veiligheidsschoenen hebben de voorkeur boven werkschoenen ter bescherming tegen vallende voorwerpen, terwijl een beschermingsmasker nuttig is tegen stofprojecties en andere materialen die mogelijk gevaarlijk zijn voor de ademhalingswegen. met Bernard kunt u terecht voor de aankoop van een FFP3-masker dat niet mag ontbreken bij gevaarlijke taken.

Welk FFP3-masker moet u kiezen?

Deze keuze van het masker is gebaseerd op verschillende criteria. Een van de eerste dingen waarmee rekening moet worden gehouden, is echter de naleving van de geldende normen. In het geval van persoonlijke beschermingsmiddelen, is het essentieel om uzelf uit te rusten met referenties uitgerust met de CE-norm. Zo kunt u zien dat het product in kwestie voldoet aan alle eisen die erop van toepassing zijn. In tegenstelling tot een wegwerpmasker, kan uw FFP3-masker 8 uur achter elkaar worden gebruikt terwijl het nog steeds even effectief is. Tot slot, voor een beter comfort tijdens het gebruik, raden wij u ten zeerste aan om een model te kiezen dat uitgerust is met een ventiel. Hierdoor kunt u beter ademhalen tijdens een intensief gebruik.

Wat is dat nu precies, een goed aangepast beschermingsmasker?

Door uzelf uit te rusten met een masker dat perfect is aangepast aan elke situatie, wordt uw bescherming des te beter. Waar een FFP2-masker u tegen maximaal 10 keer de gemiddelde blootstelling aan vaste deeltjes beschermt, zal uw FFP3-masker vijf keer effectiever zijn omdat het u tot 50 keer de FMV beschermt. Het is zeer effectief tegen zeer fijne deeltjes (zoals lood, asbest, keramische vezels of beton). Het wordt sterk aanbevolen om dit type bescherming te gebruiken bij het werken in contact met asbest of bacteriën, zoals legionella.

Kies uw masker met Bernard

Dankzij ons gamma producten die speciaal ontworpen zijn om uw ademhalingssysteem te beschermen, is het voor u en al uw medewerkers heel eenvoudig om zichzelf uit te rusten. Bij ons kunt u terecht voor verschillende producten met elk hun specifieke voordelen. Sommige van onze beschermingsmaskers zijn inderdaad uitgerust met een ventiel voor meer comfort. Wij stellen u alleen hoogstaande modellen van grote bedrijven ter beschikking. Enkele van deze merken zijn 3M en Venitex.

Bekijk al onze referenties van ademhalingsbescherming!

2 referenties gevonden
Sorteren op: Relevantie
5 maskers M1300V FFP3 met ventiel.
WW - 342610 5 maskers M1300V FFP3 met ventiel.
49,00 €   Ex.BTW
Tot - 13 % Halfmasker FFABEK1P3D, 3M
WW - 340520 Halfmasker FFABEK1P3D, 3M
Vanaf  69,90 €   Ex.BTW Bij aankoop van 2+