De nr. 1 in hygiëne, onderhoud en veiligheid voor bedrijven
056/840 845

Bestek

0
Ga verder waar je gebleven was.

FFP1-maskers

FFP1-maskers: de bescherming tegen stof en fijne deeltjes

Het hanteren van potentieel gevaarlijke materialen vereist een adequate bescherming van het lichaam. Daarom bestaan er dan ook verschillende soorten handschoenen en wegwerpkledij. Om uzelf goed te beschermen tegen stof, wordt het ten zeerste aanbevolen om gebruik te maken van een beschermingsmasker. De FFP1-maskers zijn uitermate geschikt dankzij de doeltrefendheid en de voordelige prijs. met Bernard kunt u terecht voor verschillende referenties om u tegen stof te beschermen.

Hoe kiest u het juiste FFP1-masker uit?

Wanneer u een beschermingsmasker uitkiest, is het belangrijk dat het aan de CE-norm voldoet. Deze richtlijn maakt het mogelijk om vast te stellen dat het product voldoet aan alle eisen die erop van toepassing zijn. Daarnaast raden we u bij Bernard ook aan om te kiezen voor een FFP1-masker met ventiel. Dit kleine accessoire aan de binnenkant van het masker, maakt het mogelijker om gemakkelijker adem te kunnen halen. In tegenstelling tot wegwerpmaskers kan dit accessoire herbruikt worden tot 8 uur maximale gebruikstijd (afhankelijk van het model).

Waar kan uw masker u tegen beschermen?

Met een ademhalingsmasker type 1 kunt u zichzelf tegen maximaal 4,5 keer de gemiddelde blootstellingswaarde van vaste deeltjes zonder specifieke toxiciteit beschermen. Het beschermt u ook tegen aërosolen op waterbasis zoals cementstof, krijt, bloem, grafiet, katoen en beton. Onze modellen met ventiel zijn niet minder doeltreffend.

Kies uw beschermingsmasker met Bernard

Dankzij onze selectie hoogstaande producten wordt het voor u erg eenvoudiger om al uw medewerkers te voorzien van een FFP1-masker. Sommige modellen zijn voorzien van een ventiel om de ademhaling vlotter te laten verlopen, terwijl andere modellen opgevouwen kunnen worden. Hierdoor kunt u ze na gebruik gemakkelijk opbergen. Totslot hebben we ervoor gekozen om u alleen maar referenties van de grootste kwaliteit aan te bieden. Daarom vindt u bij ons producten van bekende merken zoals 3M en Venitex.

Bekijk al onze referenties van ademhalingsbescherming!

4 referenties gevonden
Sorteren op: Relevantie
20 stofmaskers C101 3 M
WW - 340810 20 stofmaskers C101 3 M
29,90 €   Ex.BTW
FFP1 schelpmaskers met klep, set van 10
WW - 342540 FFP1 schelpmaskers met klep, set van 10
19,00 €   Ex.BTW
20 maskers M1100 FFP1 zonder ventiel
WW - 342530 20 maskers M1100 FFP1 zonder ventiel
26,90 €   Ex.BTW
FFP1 opvouwbare maskers met klep, set van 10
WW - 343410 FFP1 opvouwbare maskers met klep, set van 10
26,90 €   Ex.BTW