spinner
0

Zepen

De industriële zeep, voor meer hygiëne en perfect schone handen

Sommige sectoren vergen meer aandacht als het op de hygiëne van de handen aankomt. In de medische of voedingssector, is het meer dan ooit belangrijk goed te letten op de netheid van de handen. Daarom wordt aanbevolen te kiezen voor een industriële zeep.

 Lees meer v

Hygiëne aan de grondslag van het bedrijf

Gele zeep op houderIn de professionele wereld zijn de specialiteiten uiteenlopend, maar het gebruik van zeep is universeel. In een bedrijf, komen de bacteriën in omloop en kan het personeel makkelijk besmet worden. Bernard help u en stelt al het nodige voor om perfect schone handen te hebben. De hygiëne van de handen is een strijd die onophoudelijk duurt, om borg te staan voor optimale sanitaire condities.

Vloeibare zeep of zeepblok. Bij Bernard vindt u ze allebei

Kies uit een selectie van meer dan honderd producten de industriële zeep voor de sanitaire ruimten of keuken in uw bedrijf. Binnen dit gamma van producten, kunt u kiezen uit vloeibare zeep en vaste zeep.

Het voordeel van een zeepblok is de samenstelling ervan. Men vindt immers makkelijk producten die respect dragen voor de huid, weinig of geen schadelijke stoffen hebben en heel lang meegaan. Dit artikel is dus veel voordeliger dan een vloeibaar product, en verandert niet met verloop van tijd. Op lange termijn brengt dit dus meer op. Vindt ook de meest bekende zeepblokken die we van op school kennen: de klassieke gele zeep gemonteerd op een draaibare houder.

In tegenstelling tot een zeepblok, heeft de vloeibare zeep het voordeel veel gebruiksvriendelijker te zijn. Een beetje water volstaat om schuim te maken en de handen te reinigen. In deze vorm, werden heel wat producten bedacht voor het respect van de huid.

Ook Marseillezeep, ouderwets product dat met verloop van de jaren geen veranderingen ondergaan heeft, is in tal van vormen te verkrijgen. U vindt hem ongetwijfeld in de vaste of vloeibare vorm, en in verschillende al dan niet gulle verpakkingen.

Ontsmettingsmiddelen bestemd voor de werkplaats, in een pomp… ontdek het beste van de industriële zeep

Voor nog meer hygiëne van de handen en om de microben niet te verspreiden, schaf hydroalcoholische gel aan. Dit ontsmettend product is heel efficiënt en elimineert de meest hardnekkige bacteriën. Zo kunnen uw werknemers rekenen op de beste werkcondities.

Voor uw werkplaats, vindt u een selectie van reinigende doekjes of verschillende pasta's en voedende crèmes, om de handen schoon te maken en te beschermen tegen te agressieve producten.

Bernard stelt aan de bedrijven ook een heel ruim gamma voor van verdelers om te vullen of verdelers met vullingen. Ze zijn bruikbaar met een vloeibare zeep en ideaal om de handen makkelijk te wassen en contact met de voorwerpen te beperken.

De industriële zeep is verkrijgbaar in een selectie van de grootste merken, zoals Dove, Kimberly-Clark, Palmolive, Le Petit Marseillais, L'Arbre Vert, Wyritol, Anios of ons huismerk Bernard Professional.


Tekst verkleinen ∧