De nr. 1 in hygiëne, onderhoud en veiligheid voor bedrijven
056/840 845

Bestek

0
Ga verder waar je gebleven was.

Vaste zeep

Roterende muurzeep: combineert authenticiteit en handigheid

De roterende muurzeep zit in het algemene geheugen vastgebakerd. Dit soort zeepjes vindt u dan ook al generaties lang terug in openbare toiletten. Het is een waar cultusobject, het heeft zijn praktische karakter behouden en is daarom essentieel voor de uitrusting van uw sanitaire voorzieningen. Bekijk dus zeker even onze selectie.

Een zeep die de tand des tijds doorstaan heeft

Als u een eenvoudige en duurzame oplossing wilt voor de dagelijkse handhygiëne van uw toiletgebruikers, zal de roterende muurzeep volledig aan al uw wensen voldoen.

Historisch opgenomen in de Bernard catalogus zijn de roterende muurzepen van Provendi eenvoudig te installeren (3 schroeven te installeren) en gaan ze lang mee dankzij hun verchroomde messing afwerking. Om de verleiding tot vandalisme te vermijden en het vernieuwen van de zeep te minimaliseren, kiest u best voor de Provendi anti-diefstal roterende zeephouder.

De vaste zeep van Provendi wordt per zes verkocht. voordelig, ze kunnen voor 800 tot 1000 wasbeurten gebruikt worden. Deze zepen, gemaakt van plantaardige oliën, reinigen de handen zachtjes en zijn verkrijgbaar in twee geuren, citroen en amandelmelk.

Daarnaast kunt u bij Bernard ook terecht voor een selectie dispensers voor vloeibare zeep. Ontdek bij ons de oplossing die het best bij uw sanitaire voorzieningen past.

Een volledig aanbod vaste zeep

Als u uw gasten meer gepersonaliseerde oplossingen voor het wassen van de handen wilt bieden, zijn er ook andere opties beschikbaar. Uitgebreider in termen van geur en samenstelling, zal ons assortiment zeepjes - of zepen - ieders verwachtingen op het gebied van handhygiëne met elkaar in overeenstemming brengen.

Wij zijn de verdeler van de marktleider op het gebied van zeep, Le Petit Marseillais. Deze zeep van plantaardige oorsprong gebruikt geen dierlijke vetten en is extra mild. Ze zijn vervaardigd volgens een traditioneel proces en zijn verkrijgbaar in vele geurtjes: neutraal, vanille, melk, citroenverbena, zoete amandel, kamperfoelie.

Voor een maximale bescherming van de huid kiest u voor Dove dermoprotectieve zeep. Met zijn formule die bestaat uit 1/4 hydraterende crème, is het geschikt voor de meest gevoelige huid.

Bekijk al onze referenties van zeep!

7 referenties gevonden
Sorteren op: Relevantie
Tot - 14 % Zeeppasta Pat Arma, pot 750 g
WW - 244280 Zeeppasta Pat Arma, pot 750 g
Vanaf  8,50 €   Ex.BTW Bij aankoop van 18+
Tot - 20 % Vaste zeep Provendi citroen voor draaibare zeephouder, set van 6
WW - 243901 Vaste zeep Provendi citroen voor draaibare zeephouder, set van 6
Vanaf  29,90 €   Ex.BTW Bij aankoop van 3+
Vaste zeep Provendi citroen voor draaibare zeephouder
WW - 243800 Vaste zeep Provendi citroen voor draaibare zeephouder
26,50 €   Ex.BTW
Tot - 20 % Vaste zeep Provendi amandelmelk voor draaibare zeephouder, set van 6
WW - 245810 Vaste zeep Provendi amandelmelk voor draaibare zeephouder, set van 6
Vanaf  29,90 €   Ex.BTW Bij aankoop van 3+
Tot - 17 %
WW - 250110
Vanaf  7,00 €   Ex.BTW Bij aankoop van 3+
Tot - 13 %
WW - 242600
Vanaf  4,25 €   Ex.BTW Bij aankoop van 4+
Tot - 14 %
WW - 245200
Vanaf  5,90 €   Ex.BTW Bij aankoop van 4+