spinner
0

In pakken

3 referenties gevonden
Sorteren op: Relevantie
- 29 % Onbeschikbaar
Toiletpapier Tork Premium Zacht, 30 pakjes
WW - 084081 Toiletpapier Tork Premium Zacht, 30 pakjes
Vanaf  58,99 41,52 €Ex.BTWBij aankoop van 4+
- 30 % Onbeschikbaar
Toiletpapier Scott, 36 pakjes
WW - 285980 Toiletpapier Scott, 36 pakjes
Vanaf  75,00 52,00 €Ex.BTWBij aankoop van 4+
- 33 % Onbeschikbaar
Toiletpapier Kleenex Ultra, 36 pakjes
WW - 083040 Toiletpapier Kleenex Ultra, 36 pakjes
Vanaf  72,50 47,92 €Ex.BTWBij aankoop van 4+

Toiletpapier in pakket: een economische en ecologische keuze

Bernard is gespecialiseerd in toiletpapier en biedt u een ruime keuze aan. Deze essential is beschikbaar in verschillende vormen. Op rol of in pakket. Ontdek op deze pagina onze toiletpapier in pakket.

 Lees meer v

Toiletpapier in pakket: kenmerken van dit formaat

Toiletpapier heeft het meeste voordelen als u het per pakket koopt: u kunt u makkelijk opslaan, u bespaart plaatst en door het vel per vel te verdelen gaat u verspilling tegen. Dankzij de afwezigheid van de kartonnen huls, creëert u ook minder afval. Er zijn verschillende verpakkingen beschikbaar, gaande van 200 tot 252 vellen per pakket.

De kwaliteit van onze producten

Bij Bernard kan u terecht voor de beste producten met een fantastische kwaliteit. U zult de zachtheid en stevigheid van ons toiletpapier weten waarderen. Ons toiletpapier wordt vervaardigd door grote merken waaronder Tork, Scott en Kleenex, hierdoor profiteert u van toiletpapierpakketten met het EU-ecolabel (officieel Europees Ecolabel) of het FSC-label (duurzaam bosbeheer).

Dispensers en aanvullende producten

Om u volledig van alles te voorzien, kunt u bij Bernard terecht voor toiletpapierdispensers en al het nodige materiaal voor uw toiletten en sanitaire voorzieningen: onder andere vuilnisbakken, zeep en handdoeken.


Tekst verkleinen ∧