De nr. 1 in hygiëne, onderhoud en veiligheid voor bedrijven
056/840 845

Bestek

1
Ga verder waar je gebleven was.

Metalen kleerkasten

Industriële kleerkasten: vind het meubel dat inspeelt op uw behoeften!

De professionele wereld wordt geconfronteerd met heel wat beperkingen die het noodzakelijk maken de ruimten opnieuw in te richten. Heel wat meubelen garanderen plaatswinst. We denken hierbij aan de industriële kleerkast met zijn talrijke mogelijkheden in termen van volume en kleur. Geschikt voor zowel de lichte als de zware industrie. Vind meer details in ons artikel: De kleerkast kiezen in functie van de activiteit.

Demonteerbare of monoblok kleerkast?

Dit zijn twee gevoelig verschillende producten, die zich van elkaar onderscheiden. Een monoblok kleerkast is bij levering al gemonteerd en gebruiksklaar. Dit product kan dus makkelijk verplaatst worden, wat de inrichting van uw ruimten vergemakkelijkt. Ons gamma bestaat uit een groot aantal industriële kleerkasten met twee of vier vakken, bijzonder sterk maar ook perfect aangewezen voor de lichte of zware industrie.

Deze selectie van artikels stelt ook kleerkasten voor met hellend dak, zodat er geen voorwerpen op geplaatst kunnen worden (aanbevolen in het ziekenhuiswezen, en een optionele kit met vier voeten, om de vloer makkelijker schoon te maken.

Voor het maatwerk vindt u bij Bernard het beste van de demonteerbare kleerkasten. In tegenstelling tot de monoblokversie, wordt dit product geleverd in kit en moet u zelf instaan voor de montage. U kunt evenwel heel homogene en naar wens uitbreidbare gehelen realiseren. Deze modellen zijn meestal aanbevolen voor installatie in enge ruimten die moeilijk bereikbaar zijn.

Men moet verplicht beschikken over een basiselement of begin om uw geheel samen te stellen (zie video hiernaast). Vervolgens kan een demonteerbare kleerkast uitgebreid worden met volgende elementen.

Makkelijk een industriële kleerkast kiezen voor de lichte of zware industrie

Op ons platform beschikken we over twee bijzondere gamma's van kleerkasten voor uw bedrijf: het gamma lichte industrie en het gamma zware industrie. Het eerste bestaat voornamelijk uit referenties met een breedte van 30?m, met een enkel compartiment voor kleding, gezien de scheiding tussen stads- en werkkledij niet verplicht is. Ze zijn ook uitgerust met een legblad en een kleerhangerstang.

Het gamma zware industrie, daarentegen, bestaat uit kleerkasten van 40?m breed uitgerust met een verticale wand, om de stadskledij te scheiden van de werkkledij. Net als in het gamma lichte industrie, zijn deze kleerkasten uitgerust met een legblad en een kleerhangerstang. Tot slot, om uw persoonlijke bezittingen te beschermen tegen diefstal, opteer voor een hangslot om de toegang tot uw industriële kleerkast te beveiligen.

Onze demonteerbare en monoblok producten zijn geproduceerd in Frankrijk en hebben een afwerking van uitstekende kwaliteit, speciaal voor uw professionele behoeften.

Bekijk al onze referenties van meubilair en inrichting!