De nr. 1 in hygiëne, onderhoud en veiligheid voor bedrijven
056/840 845

Bestek

0
Ga verder waar je gebleven was.
Livraison
Onze diensten

Levering

Verzendingskosten gratis volgens condities

Bernard levert gratis in België en het Groothertogdom Luxemburg vanaf een aankoop van 149 € excl.BTW.
Voor bestellingen met een lager bedrag zal een forfaitaire bijdrage van 15 € excl.BTW in de verzendingskosten aangerekend worden.
Voor leveringen die een vrachtwagen met laadklep vereisen, wordt een extra kost van 70€ excl. BTW aangerekend en/of voor leveringen die een vorkheftruck in de vrachtwagen vereisen, wordt een extra kost van 150€ excl. BTW aangerekend.

Livraison frais de port offerts

Bijzondere gevallen

Voor 5% van de bestellingen kan de levering langer dan 48 uren duren (tot 5 dagen volgens de complexheid en afstand). Dit is het geval voor omvangrijke bestellingen die op pallet vervoerd worden, maar ook voor artikelen die rechtstreeks door onze partners verzonden worden.

95% van de bestellingen bevestigd voor 14u wordt binnen de 24/48 uren geleverd
(85% binnen de 24 uren)

Voor sommige producten zijn specifieke leveringstermijnen voorzien, namelijk voor meubilair zoals tafels, kleding, enz. Deze termijnen zijn met dit pictogram aangegeven op de betreffende productfiche

Andere gevallen hebben te maken met de beperkte toegang tot de plek van levering (moeilijk verkeer) of de productie van de producten (matten te versnijden op maat, enz.).

Transporteurs

Onze leveringen worden verzorgd door nationale netwerken (GLS). Wij waken erover dat de transportbedrijven waar we een beroep op doen in staat zijn de producten van Bernard (chemische producten) te vervoeren. Verder moeten ze een follow-up bieden en milieuvriendelijk te werk gaan (vrachtwagens met laag energieverbruik, gecontroleerde CO2-afgifte, enz.)

Standaard worden onze producten geleverd op straatniveau, tussen 8 en 18 uur. Aarzel niet ons te raadplegen voor bijzondere leveringen (verdieping, welbepaalde dag of uur, enz.)

Als er op het moment van de levering niemand aanwezig is, zal een briefje achtergelaten worden in de brievenbus, zodat contact opgenomen kan worden met de transporteur om een tweede levering te regelen.

Alle details over de levering zijn terug te vinden in de algemene verkoopsvoorwaarden.