De nr. 1 in hygiëne, onderhoud en veiligheid voor bedrijven
056/840 845

Bestek

0
Ga verder waar je gebleven was.
Kwaliteitinzet
Onze diensten

Bernard, al meer dan 30 jaar servicekwaliteit met label!

De onderneming Bernard is altijd gericht op de toekomst en streeft naar de tevredenheid van de klant. Dit ligt aan de basis van het succes, niet alleen voor de organisatie zelf maar in de eerste plaats voor de klanten. Een perfecte servicekwaliteit is immers noodzakelijk om naar best vermogen in te spelen op de verwachtingen van de gebruikers.

Bernard zet zich formeel in voor de klanten

Met het oog op een duidelijke en onmiskenbare inzet, koos Bernard ervoor de kwaliteit van de klantenservice te laten beoordelen door de concurrentie.

Meer dan eens onderscheidde Bernard zich als een van de beste sites voor e-commerce en veroverde de zilveren medaille voor de beste site voor e-commerce in de categorie "verkoop aan professionals" ter gelegenheid van de 12de editie van de "Nuit des Favor'i" voor e-commerce georganiseerd door het Franse Fevad voor het jaar 2019.

Het jaar daarvoor eindigde de merknaam op de vijfde plaats maar bleef werken aan een servicekwaliteit die de verwachtingen van de klanten waard was

ISO 9001: onze kwaliteitsaanpak is gecertificeerd!

Voortdurend verbeteren, zich inzetten om de eigen engagementen na te komen, nieuwe praktijken invoeren, vooruitlopen op de gedragingen. Dit is het beleid van Bernard.

Op basis van deze gedeelde filosofie verdiende Bernard tot tweemaal toe de certificering van AFNOR Certification dankzij de acties op het vlak van de kwaliteit, tevredenheid van de klant, milieubehoud, veiligheid en duurzame ontwikkeling.

De merknaam AFAQ van AFNOR Certification is leider op het vlak van de certificering van beheersystemen en is officieel erkend in Frankrijk en in de rest van de wereld als referentie van voorbeeldigheid op twee belangrijke niveaus: kwaliteit (ISO 9001) en milieu (ISO 14001).

  De certificering ISO 9001 van Bernard downloaden

De certificering ISO 9001 is op vele vlakken belangrijk:

  • Onze inzet tonen om onze processen, de kwaliteit van onze prestaties en de impact op het milieu te verbeteren.
  • Vooruitlopen en zo goed mogelijk inspelen op de verwachtingen van onze klanten.
  • Vooruitlopen op de veranderende regelgeving, zodat onze activiteiten altijd conform zijn.

Voor Bernard is elke mening belangrijk

Omdat de tevredenheid van de gebruikers centraal staat voor Bernard, koos de onderneming voor transparantie door elke klant de kans te geven zijn eigen koopervaring online te delen.
Dankzij de technologie Truspilot® kan elke klant immers de prestatie van bernard.be beoordelen en openbaar becommentariëren.

Het platform Trustpilot® is voor iedereen toegankelijk. Dit instrument is een heuse virtueuze cirkel. Het vertrouwen van de klant verdient immers een perfecte service en daarom belooft Bernard dit vertrouwen nooit te beschamen.

Bovendien, helpt het delen van ervaringen de internetgebruikers om de beste beslissingen te nemen, wat voor Bernard handig is om te blijven verbeteren.

De kwaliteit van de diensten aangeboden op de site bernard.be is gegarandeerd door de talrijke labels en de transparantie waarop de gebruikers kunnen rekenen is voldoende om te weten dat u de professionele leverancier gevonden hebt waar uw onderneming behoefte aan heeft.