De nr. 1 in hygiëne, onderhoud en veiligheid voor bedrijven
Bestek
0
Ga verder waar je gebleven was.
WW - 972340
Onbeschikbaar

Rode kleefpads Apli Agipa, set van 462, diameter 8 mm

Geleverd in 24/48u

Vanaf
2,09 €  Ex.BTW

Bij aankoop van 10+Gedetailleerde beschrijving

Kleefpads van het merk Apli Agipa zijn ideaal voor het gemakkelijk terugvinden van uw documenten. Thuis of op kantoor kunnen deze permanente pads nuttig zijn.
Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en stellen u in staat een kleurcode te creëren om uw documenten op de beste manier te markeren en te organiseren. Deze blauwe kleefpads kunnen bijvoorbeeld uw vrije dagen, agenda-afspraken, betaalde rekeningen, enz. aangeven.
Op school kunnen deze stickers ook nuttig zijn. Zij kunnen bijvoorbeeld aangeven welke bladen moeten worden bestudeerd of welke oefeningen thuis moeten worden gedaan.
Deze kleine ronde kleefpads met een diameter van 8 mm kunnen gemakkelijk in een hoek van de documenten worden geplakt. Zij verbergen de teksten niet dankzij hun kleine afmetingen en bieden een betrouwbare adhesie.
Een andere bijzondere eigenschap van deze zelfklevende etiketten is dat zij beschrijfbaar zijn. Voor een nog betere organisatie kunt u een cijfer, een letter van het alfabet, een klein acroniem, enz. opschrijven.
Met deze kleurrijke, beschrijfbare schrijfblokken kunt u echt een doeltreffende organisatiemethode voor uzelf creëren. Vooral omdat één zakje 462 zelfklevende etiketten bevat. Dus je hebt de mogelijkheid om je voor lange tijd zonder problemen te organiseren.
Tenslotte maken deze Apli Agipa lijmtabletten deel uit van het milieuvriendelijke productengamma. Ze worden namelijk in Frankrijk gemaakt van FSC-gecertificeerd papier.