De nr. 1 in hygiëne, onderhoud en veiligheid voor bedrijven
Bestek
0
Ga verder waar je gebleven was.

Zakomslagen

De kraftomslagen verzekeren uw dagelijkze zendingen

Om belangrijke documenten te verzenden, raden we aan een zakomslag te gebruiken in de plaats van een gewone envelop. De zakomslagen in het formaat C4 of C3 maken het mogelijk een groot aantal dossier te versturen in eenzelfde zending. Bernard stelt een ruime keuze voor aan kraftomslagen en zakomslagen met balg.

Dikke of fragiele dossiers: niet plooien!

Reken op een compleet gamma voor het verzenden van dikke of fragiele documenten. Ons gamma kraftomslagen met balg stelt u in staat meer documenten te vesturen in eenzelfde envelop. Wij stellen producten voor van het merk La Couronne en anderen op basis van Tyvek, een materiaal dat ze nagenoeg onscheurbaar maakt.

Als u fragielere documenten wilt verzenden (CD, USB-stick), kunt u opteren voor onze luchtkussenenveloppen. De binnenkant is bekleed met luchtkussentjes of polyethyleenschuim, om uw documenten te beschermen. U vindt zakomslagen met verschillende formaat, van DL tot B4.

Kraftomslagen voor voordelige verzendingen

Ons gamma telt een twintigtal kraft- en velijnomslagen. Dit is het meest gebruikte materiaal voor de productie van postomslagen. De keuze van kraft Adour is handig om zwaardere dossiers te versturen, omdat dit materiaal dikker en daarom sterker is. Onze meer geraffineerde velijnomslagen zijn dan weer handig voor zogenaamde prestigieuze zendingen, omdat ze er heel verzorgd uitzien.

Bekijk al onze referenties van printpapier en schrijfbehoeften!