De nr. 1 in hygiëne, onderhoud en veiligheid voor bedrijven
056/840 845

Bestek

0
Ga verder waar je gebleven was.

Vuilniszakhouders

Vuilniszakhouders: een alternatief voor de zeer klassieke vuilnisbak

Het is niet altijd mogelijk om een vuilnisbak in een woning te plaatsen. Het gebrek aan ruimte kan de reden zijn. Er is echter een oplossing die u tevreden zal stellen: de vuilniszakhouder. In onze selectie vindt u een ruime keuze aan vuilniszakhouders van kunststof, staal of roestvrij staal. Bestaande uit verschillende afwerkingen, hebben we producten speciaal ontworpen voor gebruik buitenshuis en andere voor exclusief gebruik binnenshuis.

Voor gebruik binnenshuis

Voor uw bedrijf bieden we vele vuilniszakhouders, ontwikkeld met gebruik binnenshuis in het achterhoofd. Met verschillende capaciteiten, gaande van 50L tot 240L, verschillen ze allemaal van elkaar. Sommige van onze rekken hebben een pedaalopening, andere een handmatige opening, maar veel modellen zijn ook verkrijgbaar zonder deksel.

Voor gebruik in een voedselverwerkende omgeving raden wij u aan een rek te gebruiken dat voldoet aan de eisen van de HACCP-methode, uitgerust met wielen. U kunt ze dan verplaatsen wanneer het u uitkomt. Om uw kaart te spelen in het respect van het milieu, is het altijd mogelijk om uw steunen vuilniszakken uit te rusten, met onze panelen selectieve sortering om uw medewerkers te sensibiliseren voor deze zaak.

Ontdek onze selectie van vuilniszakhouders voor buiten

Voor de buitenkant van uw gebouwen verdelen wij een groot aantal vuilniszakhouders, van het Franse merk Rossignol, dat er trots op is 100% van zijn producten in Frankrijk te vervaardigen.

Deze houders, aan de muur of aan een paal bevestigd, zijn gemaakt van stevige materialen om bestand te zijn tegen slecht weer. Om aan de eisen van het Vigipirate-plan te voldoen, kunt u uw vuilniszakhouders voor buiten ook combineren met onze vele transparante vuilniszakken.

Bekijk al onze referenties van afvalophaling!