De nr. 1 in hygiëne, onderhoud en veiligheid voor bedrijven
056/840 845

Bestek

0
Ga verder waar je gebleven was.
  • Naaldencontainer PICADOR 7,5 L
Naaldencontainer PICADOR 7,5 L - 1
WW - 465390

Naaldencontainer PICADOR 7,5 L

Geleverd in 24/48u
Tot - 11 %
Vanaf
4,39 €  Ex.BTW

Bij aankoop van 3+Specificaties

 :
Binnen
Merk :
PICADOR
Kleur :
geel
Inhoud in l :
7,50

Gedetailleerde beschrijving

Naaldencontainer voor afval van activiteiten met betrekking tot het perforeren van infectierisico's.
In deze tijd van gezondheidscrisis en met de massale vaccinatie die binnenkort komt, het is meer dan nodig om te investeren in collectoren die speciaal ontworpen zijn voor het terugwinnen van gebruikte naalden. Deze zijn ontworpen voor optimale gebruikersveiligheid. De definitieve sluiting is fraudebestendig en garandeert u totale hygiëne. Ultra resistent met een designgedachte voor de veiligheid van de zorgverleners. Moeiteloze clip-on montage (instructies meegeleverd). Stabiele basis. Ambidextrisch openen en sluiten van de openingsklep met een druk op de knop. Het ergonomisch gevormde, vederlichte ontwerp maakt een eenvoudige verplaatsing mogelijk. U hoeft niet elders naar Bernard te kijken, wij denken in de eerste plaats aan uw veiligheid.
De montagebeugel is geïntegreerd om de doos aan elk type object te bevestigen. Een groot insteekgat maakt het mogelijk om de vulling te visualiseren en zo volumineuze voorwerpen in te brengen (scalpels, spuiten met gekrulde naalden...). Deze collectoren hebben een systeem voor het ontkoppelen van de naalden en een systeem voor het losdraaien van de punten van de injectiepennen (insuline, hormonen, enz.).
Dit product voldoet aan de eisen van de normen: NF EN ISO 23907 en NFX 30-511: 2015. Gezondheid is een zaak van iedereen, daarom zijn wij bij Bernard van mening dat de veiligheid van het verplegend personeel onlosmakelijk verbonden is met een goede kwaliteit van de zorg. Afm/. : 18,5 x 13 x 12 cm. Gewicht : 194 g. Capaciteit : 7,5 L.
Verkrijgbaar per doos.