spinner
Snel en gratis bestek
12 000 hygiëne- en
onderhoudsproducten voor alle professionelen
Levering 24/48u
aangeboden vanaf 99€, excl. BTW
0
spinner
Uw winkelmandje is leeg

Voeding, snoep

Kies ons suikergoed voor uw koffiepauzes

Een zoet opkikkertje tijdens de koffiepauze is altijd meer dan welkom. Naast het traditionele snoepje, worden ook koekjes en chocolaatjes erg op prijs gesteld. Met Bernard, vindt u een ruime keuze aan suikergoed, voor ieder wat wils. Wij stellen producten van de grootste merken voor, zoals Mars, Haribo of Ferrero.

Ons suikergoed

Ons gamma zoete tussendoortjes behelst snoep, chocolade, manden met lekkernijen en koekjes. Voor uw koffiepauze raden we aan te kiezen uit onze koffiegarnituur, beschikbaar in grote hoeveelheden. Ons gamma gesuikerde koekjes, daarentegen, is beschikbaar in individuele porties. Hebt u zin in iets zoets, dan kunt u kiezen uit onze talrijke producten Haribo of Mars. De lekkerbekken onder u kunnen zich verwennen met ons chocoladeaanbod.

Een selectie van de beste koekjes en manden met zouten lekkernijen

Naast ons suikergoed, stellen we een grote keuze voor aan zoutkoekjes voor uw bedrijfsaperitieven met werknemers of externe gasten. U vindt er de producten van de merken Belin, Pringles of Lay's. Tot slot, raden wij voor uw recepties of relatiegeschenken ons gamma manden met lekkernijen aan. Gesuikerd of zout, voorgesteld in een korfje of koffertje.