De nr. 1 in hygiëne, onderhoud en veiligheid voor bedrijven
Bestek
0
Ga verder waar je gebleven was.

Verwarming

Gebruik een convector om uw ruimte makkelijk te verwarmen

In de winter of wanneer het erg koud is, kan het gebruik van een extra verwarmingstoestel noodzakelijk worden in een professionele omgeving, vooral op statische posten zoals een bureau. Er bestaan verschillende manieren om uw bedrijf te verwarmen. Naast de klassieke radiators, kunt u opteren voor een convector of een blaasradiator of radiator met straalpaneel.

Een compleet gamma van verwarmingen en radiators

Met een tiental artikelen, vindt u het goede product zonder te veel geld uit te geven. Elk artikel heeft zijn eigen kenmerken en sommigen zijn meer aangewezen voor bepaalde ruimten en gebruiken. Sommige verwarmingen en radiators hebben een vermogen van 750 watt. De meest krachtige hebben een vermogen tot 3000 watt. Wij stellen u extra verwarmingen voor die perfect zijn voor de ruimten die geen eigen vast verwarmingssysteem hebben (zoals een werkplaats). Voor middelgrote ruimten stellen we een olieradiator voor. Deze leveren een zachte warmte af en zijn vrij zuinig.

Kies uw convector op Bernard.be

Dit type van verwarming is eerder discreet en werkt door de koude lucht in de ruimte te recycleren in warme lucht. Wij stellen producten voor van het merk Delonghi, met een vermogen van 2000 tot 2400 watt. Dankzij onze selectie van convectors, vindt u makkelijk een voordelige oplossing om uw bedrijf makkelijk te verwarmen.

Bekijk al onze referenties van inrichting kantoren!