De nr. 1 in hygiëne, onderhoud en veiligheid voor bedrijven
Bestek
0
Ga verder waar je gebleven was.

Verkeersveiligheid

Kit autoveiligheid voor professionals

Bernard wilt u bijstaan in alle aspecten van uw activiteit en, aangezien heel wat professionals zich dagelijks met de bedrijfsauto verplaatsen, stellen wij een essentieel artikel voor: uw kit voor autoveiligheid.

Meld duidelijk uw aanwezigheid in geval van een ongeluk

Bernard geeft u de kans om uw aanwezigheid of die van het voertuig in panne duidelijk aan te geven met een kit voor autoveiligheid. Wij stellen kits voor met een gevarendriehoek, een geel signalisatievest met reflecterende stroken en een overlevingsdeken. Voor meer specifieke behoeften, bieden we kits met een paar dokwerkershandschoenen, een voorhoofdlamp en een EHBO-etui. Wij stellen deze uitrustingen ook apart voor, zodat u uw eigen kit op maat kunt samenstellen of een reeds bestaande kit opnieuw compleet kunt maken. Zo kan het nuttig zijn om de ethyltests die vervallen zijn te vervangen.

Bovenop de kit voor autoveiligheid: de EHBO-etuis

Om uw kit voor autoveiligheid aan te vullen en de eerste zorgen toe te dienen, stellen we talrijke referenties voor van EHBO-etuis en -koffertjes op onze site. Onze referenties voldoen aan de wettelijke voorschriften en de NF-norm. Naast de autoveiligheid, zijn de EHBO-etuis verplicht op elke werkplaats (artikel R 232-1-6 van de arbeidswetgeving). Net zoals voor de signalisatie, vindt u op onze site alle nodige parafarmacieartikelen om uw EHBO-etui opnieuw aan te vullen. Ontsmettende en antiseptische producten, verbanden, rekverband, kompressen en nog veel meer. In dit domein stelt Bernard al het nodige materiaal voor om wonden te ontsmetten en te beschermen.

Bekijk al onze referenties van individuele bescherming!