De nr. 1 in hygiëne, onderhoud en veiligheid voor bedrijven
Bestek
0
Ga verder waar je gebleven was.

Verhuis

Dozen en verhuismateriaal: de musts die u het leven vergemakkelijken

Bernard weet hoe vermoeiend en moeilijk een verhuizing kan zijn, en besliste dus u te helpen om deze fase zo vlot mogelijk te laten verlopen, aan de hand van talrijke onmisbare vervoerproducten die handig zijn voor, tijdens en na de verhuizing.

Kies uw verhuisdozen goed

Verhuisdozen kiezen is meestal afhankelijk van wat men moet vervoeren. Het heeft immers geen zin dozen te nemen van het type barrel, als er geen vaatwerk te vervoeren is. Bij Bernard, vindt u een heel grote keuze aan verpakkingen en verhuisdozen. Wij verkopen talrijke verpakkingen en dozen, naast een reeks van plastic bakken. Wij bieden een groot aantal producten van het merk Pressel, heuse leader voor de verkoop van verhuisdozen.

Vergeet de belangrijke accessoires voor uw verhuis niet

Om uw meubels, bureaus en stoelen te verhuizen zonder ze tijdens het transport te beschadigen, moeten deze goed beschermd worden. Wij stellen daarom verschillende verhuisaccessoires voor om ze te beschermen. Kies de juiste bescherming vooraleer uw meest broze meubels in alle rust te verplaatsen. Om sommige meubels vlotter te verplaatsen, kunt u kiezen voor onze zuignappen met pomp voor verplaatsing. Vergeet ook onze verhuisriemen en -elastieken niet, zodat uw lading tijdens het transport goed vastzit.

Bekijk al onze referenties van opslag en verzending!