De nr. 1 in hygiëne, onderhoud en veiligheid voor bedrijven
Bestek
1
Ga verder waar je gebleven was.

Ventilatie

Vind de ventilator die uw zomer verfrist

Telescopische ventilator, kolomventilator, tafelventilator of luchtververser, wanneer de zomer aanbreekt kan het welzijn op het werk afhankelijk worden van een goed product. De temperatuur kan in sommige vertrekken ondraaglijk worden. Maar welke ventilator moeten we kiezen om de omgeving efficiënt te verfrissen? U hebt meer oplossingen.

Telescopische en kolomventilator

De telescopische ventilator kan tot een hoogte van 150?m versteld worden. De schoepen van 45 of 46?m in functie van het model garanderen een belangrijke luchtstroom, voor een fris gevoel. De snelheid kan geregeld worden en de zwenking is automatisch ingesteld op 90 graden.

De kolom is compact. Dit product met verzorgd design wordt makkelijk opgeborgen. Het is programmeerbaar en verfrist op bijna de hele hoogte. De snelheid kan geregeld worden en de zwenking is ingesteld op 90 graden.

Tafelventilator en luchtververser

De tafelventilator is een ideale metgezel om op een bureau of kast geplaatst te worden. Klein maar heel efficiënt en de snelheid is regelbaar. Hij zwenkt 90 graden. De luchtververser is krachtig en stevig. Hij ververst en vernieuwt de lucht snel. Hij kan verticaal versteld worden, staat stabiel en heeft een transportgreep. De snelheid van de luchtververser kan geregeld worden.

Bekijk al onze referenties van inrichting kantoren!