De nr. 1 in hygiëne, onderhoud en veiligheid voor bedrijven
Bestek
0
spinner
Uw winkelmandje is leeg
Kies tussen twee en vier referenties
  WW - 32310D
  Onbeschikbaar

  Gemengde schoenen Verger S1P Parade, zwarte kleur, maat 38

  Geleverd in 24/48u

  Vanaf
  65,00 €  Ex.BTW

  Bij aankoop van 10+  Beschrijving

  De Verger veiligheidsschoenen van Parade zijn ideaal voor comfort op de werkplek. Zij bieden een goede ondersteuning van de voetholte met als doel het ontstaan van vermoeidheid te vertragen.
  Zelfs in een langdurige statische positie zorgen deze werkschoenen voor een goed comfort gedurende de hele dag. Bovendien zijn ze ademend voor goede vochtafvoer. Maximaal comfort!
  Gemengd, deze schoenen passen zowel mannen als vrouwen perfect. Dit paar is in maat 38 en in de kleur zwart.
  Deze Parade-schoenen worden vooral gebruikt in de logistieke sector (heftruckchauffeurs, afhandelaars, chauffeurs en orderverzamelaars), in de detailhandel (verkoopagenten en floormanagers) en in de industriële sector (chemische industrie, automobielindustrie, kunststofindustrie en metaalindustrie).
  Een groot voordeel van deze veiligheidsschoenen is dat ze gemaakt zijn van gerecycleerde en geupcyclede materialen. Het belangrijkste materiaal, 100% polyester, is namelijk gerecycleerd en vervaardigd in Spanje. Bovendien zijn de lederen inzetstukken gemaakt van productieresten uit de Parade-fabriek. Ten slotte zijn de veters, de voering en de binnenzool 100% gerecycleerd.
  De Verger schoenen van het merk Parade zijn echt verantwoord dankzij hun bijdrage aan het hergebruik van materialen en hun korte fabricagecircuit (Frankrijk en het Middellandse-Zeebekken).
  Wat de kenmerken betreft, is het veiligheidsniveau S1P, de antiperforatie plaat is van niet-metaal, de neus is van staal en de buitenzool is van polyurethaan met dubbele dichtheid.
  De technologie van de schoen is het VPS-systeem.
  Tot slot voldoen de Parade Verger werkschoenen aan de EN ISO 20345: 2011 norm.