spinner
0

Veiligheidshandschoenen

Veiligheidshandschoenen kiezen: Bernard helpt uw bedrijf

Ongelukken aan de handen zijn de eerste oorzaak van werkonderbreking of permanente invaliditeit, en moeten ernstig genomen worden. Er bestaan vele manieren om deze letsels te voorkomen. Ontdek bij Bernard een heel ruim gamma van veiligheidshandschoenen voor een efficiënte bescherming van uw handen. Bovendien, voor een nog betere preventie van de risico's, passen wij ons voortdurend aan de professionele praktijken aan, net als aan de geldende voorschriften inzake veiligheid, voor de bescherming van de handen.

 Lees meer v

Veiligheidshandschoenen voor alle beroepen!

Veiligheidshandschoenen Athos speciaal zwaar werk, bouw, landbouwHet risico van ongelukken blijft niemand gespaard als de correcte bescherming afwezig is. Net als heel wat persoonlijke beschermingsmiddelen, wordt de veiligheid van de handen vaak verwaarloosd, niettegenstaande de ongelukken waaraan talrijke beroepen dagelijks blootgesteld zijn.

Dankzij Bernard kunt u rekenen op veiligheidshandschoenen die perfect aangewezen zijn voor het onderhoud. Deze laatsten garanderen een groot comfort en beschermen u tegen de meest voorkomende mechanische risico's. Ze zijn bestemd voor gebruik in een droge omgeving, houden geen chemische, elektrische, microbiologische of thermische risico's in, en moeten voorbestemd worden aan een algemeen gebruik. Sommige modellen zijn voorzien van slipvrije eigenschappen en zorgen ervoor dat geen vingerafdrukken achtergelaten worden op sommige materialen.

Tot slot, garandeert de ergonomie van de door ons geselecteerde handschoenen een grotere hanteerbaarheid, omdat het materiaal ervan heel fijn is. Ze behoudt u een goede gevoeligheid en grip tijdens het hanteren van allerhande gereedschap en voorwerpen.

Snijbestendige handschoenen, handschoenen voor zwaar werk… hoe de juiste handschoenen kiezen?

De snijbestendige handschoenen dienen voor een veilige hantering van scherpe voorwerpen, gereedschap en ander gereedschap dat risico's inhoudt (assemblagedelen, messen, glas…) zonder dat de gebruiker moet afzien van een hoog comfort. Ze zijn meestal ontworpen voor gebruik in mogelijk gevaarlijke situaties, met een hoog risico van snijwonden of schrammen.

Ontdek onze referenties van de grote erkende merken in de sector, zoals Mapa, Venitex of Delta Plus.

Bestrijd de extreme temperaturen

Dankzij een compleet gamma van veiligheidshandschoenen geschikt voor uw beroep, stelt Bernard u producten voor die bestand zijn tegen extreme situaties. Hantering van heel warme voorwerpen of verblijf in koude omgevingen. Ontdek de artikelen die bestand zijn tegen hoge of lage temperaturen.

De warmtebestendige handschoenen, speciaal bestudeerd voor een gebruik in de lichte industrie, bieden een uitstekend compromis tussen thermische weerstand en grote hanteerbaarheid. Om de warmte te bestrijden, zijn deze handschoenen gerealiseerd van Kevlar aan de buitenzijde en katoen aan de binnenzijde, voor een grotere mechanische weerstand.

De koudebestendige handschoenen, daarentegen, zijn ontworpen om de warmte vast te houden en de gebruiker een maximaal comfort te bieden. Deze uitrustingen stellen een efficiënte besc
Tekst verkleinen ∧