spinner
Snel en gratis bestek
12 000 hygiëne- en
onderhoudsproducten voor alle professionelen
Levering 24/48u
aangeboden vanaf 99€, excl. BTW
0
spinner
Uw winkelmandje is leeg

Vaatwasmachine zouten, ontkalkers

Voorzie uzelf van zout voor de vaatwasser met Bernard

In sommige regio's van Frankrijk bevat het water meer kalk dan in andere. Water met teveel kalk erin kan een probleem vormen voor uw vaatwasser… of eigenlijk voor het servies dat u erin reinigt. Het kan namelijk leiden tot een witachtige aanslag op uw glazen, borden en bestek. Maar geen paniek, u kan dit probleem gemakkelijk oplossen. Om dit te doen heeft u alleen maar zout voor de vaatwasser, ook bekend als regenererend zout, in te slaan. Dit type product helpt u om het water zachter te maken wat uiteindelijk ook goed is voor uw servies. Op de website van Bernard vindt u een volledig gamma regenererend zout en ontkalkingsmiddelen voor uw vaatwasser.

De voordelen van zout voor de vaatwasser

Regenererend zout is makkelijk in gebruik: u hoeft het alleen maar in de daarvoor voorziene plek in uw koffiemachine te plaatsen. Dit product zorgt ervoor dat uw water zachter wordt gemaakt door het te filteren. Op die manier zorgt het ervoor dat er geen kalk ontstaat. Want kalk kan sporen achterlaten op uw servies. Met een product zoals regenererend zout heeft u helemaal geen last van dit soort problemen. Vergeet echter niet dat het zout dat gebruikt kan worden in de vaatwasser niet hetzelfde is als het zout dat u tijdens het koken gebruikt. U kunt uw keukenzout dus niet in de vaatwasser gebruiken. U zou hem er zelfs mee kunnen beschadigen!

Een ruime selectie van de grootste merken

Dankzij onze ruime selectie van hoogstaande producten voor uw vaatwasser, heeft u nooit nog een probleem om het juiste product tegen de juiste prijs te vinden. Bij ons kunt u terecht voor referenties van de grootste merken zoals Calgonit, Sun en Cif. Maak hier uw keuze tussen het verschillend zout voor vaatwassers en onze vloeibare ontkalkingsmiddelen. Wanneer u vóór 14 uur met Bernard bestelt, profiteert u van een gratis levering binnen de 48 uur en dat vanaf een aankoopbedrag van € 99 excl. btw.

4 referenties gevonden
Sorteren op: Relevantie
Onbeschikbaar
Sun regenereerzout 2 kg
WW - 125610 Sun regenereerzout 2 kg
Vanaf  4,00 €Ex.BTW Bij aankoop van 10+
Onbeschikbaar
Reiniger voor vaatwasmachine Finish 250 ml
WW - 194490 Reiniger voor vaatwasmachine Finish 250 ml
Vanaf  7,90 €Ex.BTW Bij aankoop van 12+
Onbeschikbaar
Calgonit Citroen Fresh x 2
WW - 148180 Calgonit Citroen Fresh x 2
Vanaf  8,15 €Ex.BTW Bij aankoop van 10+
Onbeschikbaar
Vaatwasmachine ontkalkingsvloeistof Cif 2 L
WW - 126020 Vaatwasmachine ontkalkingsvloeistof Cif 2 L
15,25 €Ex.BTW