De nr. 1 in hygiëne, onderhoud en veiligheid voor bedrijven
Bestek
0
Ga verder waar je gebleven was.
WW - 734950

Kartonnen containers met klep en deksel, set van 2

Geleverd in 24/48u
Onbeschikbaar
40,40 €  Ex.BTW


Gedetailleerde beschrijving

Deze twee bruine kartonnen containers met klep en deksel van Raja zijn door hun hoge sterkte geschikt voor export en transport van zware producten.
 
Deze kartonnen containers worden aanbevolen voor export over de weg en het spoor en zijn zelfs geschikt voor moeilijke transportomstandigheden.
 
Een van de belangrijkste voordelen van deze kartonnen containers is dat ze gemakkelijk te laden zijn dankzij de grote kleppen aan de voorzijde waardoor ze gemakkelijk te hanteren zijn.
 
Deze kartonnen containers zijn ook snel te sluiten omdat u gewoon de reeds gemonteerde dop erop plaatst en vervolgens vastbindt.
 
De doos is gemaakt van versterkt dubbel geribbeld karton, wat een optimale bescherming garandeert.
Hij is vervaardigd met de beste kwaliteit kraft buitenkarton, waardoor een goede weerstand tegen barsten, vochtigheid, temperatuurschommelingen, stapelen of zelfs verticale compressie gegarandeerd is.
 
De kartonnen doos is bestand tegen een belasting tot 350 kg. Het is dus extra sterk.
 
Bezorgd om hun impact op het milieu, zijn de bruine kartonnen containers met klep en deksel met klepbodem van het merk Raja gemaakt van 70% gerecycled papier.
Ze zijn 100% recycleerbaar.
 
De kartonnen containers worden plat geleverd en de deksels worden gemonteerd geleverd. Deze verpakking bespaart opslagruimte.
 
De kartonnen verpakkingen met klep en deksel zijn milieuvriendelijk. Ze hebben namelijk zowel het Biosourced-label als het FSC-milieulabel. Deze certificering verzamelt de principes en criteria betreffende het te volgen beheer zodat de bossen voldoen aan de sociale, economische, culturele en spirituele behoeften van de huidige en toekomstige generaties.
 
De binnenafmetingen van de containers zijn L 118 x B 78 cm x H 90 cm. De buitenafmetingen zijn L 120 x B 80 x H 92 cm.
Het gewicht van de kartonnen containers met klep en deksel is 7,3 kg.
 
Ze zijn verkrijgbaar per set van 2 containers.