De nr. 1 in hygiëne, onderhoud en veiligheid voor bedrijven
056/840 845
Bestek
0
Ga verder waar je gebleven was.

Sorteermappen, documentbeschermers

Een feilloze documentbeschermer om al uw dossiers te beschermen

Sommige belangrijke documenten moeten beschermd worden. Bij Bernard vindt u een complete reeks van artikelen voor de bescherming van uw boeken, schriften en andere kostbare documenten. Ons gamma van documentbeschermers, vloeiboeken en plastificeerders werd speciaal bedacht voor gebruik in bedrijven en door de professionals van het transport.

Presenteer uw documenten makkelijker met Bernard

Voor een efficiënte presentatie, raden we het gebruik van geplastificeerde mappen aan. Dankzij deze mappen kunt u uw documenten beschermen en toch nog bekijken. Om, bijvoorbeeld, contracten te ondertekenen, wordt aangeraden een vloeiboek te gebruiken. Het document zal beschermd zijn, en u kunt een contract of elk ander officieel document makkelijker presenteren. Het principe van een vloeiboek leunt dicht aan bij dat van een standaard documentbeschermer.

Voor uw presentatie tijdens een vergadering, gebruik een geschreven drager om uw woorden te ondersteunen. Vind een selectie van flip-overs en papieren navulrollen, om uw projecten beter te illustreren.

Tot slot, om uw bedrijf snel voor te stellen aan bezoekers, ontdek een compleet gamma van displays die u kunt opstellen bij de ingang van uw vertrekken, om folders, plannen en andere brochures beter in de kijker te zetten.

De keuze van de documentbeschermer, voor een maximale sereniteit

Wanneer een document bijzonder belangrijk is, wordt dit het beste niet beschadigd overhandigd of gepresenteerd. De beste oplossing is dit document zo goed mogelijk te bewaren. Ontdek hier een ruime keuze aan verschillende documentbeschermers die geschikt zijn voor al uw dossiers.

Om een dossier of verslag makkelijk te beschermen, stellen we een complete kit voor om documenten in te binden. U vindt talrijke inbindingen en omslagen van plastic of met een effect van leder. Schaf een van onze plastificeerders aan, en u bent er zeker van dat al uw documenten goed beschermd zijn.

Bekijk al onze referenties van kantoorbenodigdheden!