De nr. 1 in hygiëne, onderhoud en veiligheid voor bedrijven
Bestek
1
Ga verder waar je gebleven was.

Ruiten wassen

Ruitenreinigers: vertrouw op een professional

Als professional, is het belangrijk perfect schone ruiten en etalages te hebben: zij weerspiegelen immers het imago van uw bedrijf. De ruiten wassen is een gewoon gebaar, maar sommige producten kunnen u hierbij helpen. Bernard heeft een gamma van meer dan 100 producten gewijd aan het wassen van de ruiten, en stelt een bijzonder compleet aanbod voor uw bedrijf voor. U vindt al het nodige materiaal om de ruiten te wassen zoals inwashoezen, ruitenwissers en stelen van professionele kwaliteit.

De vloeibare ruitenreinigers: de klassieke oplossing

Alle ruitenreinigers zijn anders en bieden niet allemaal dezelfde garanties. Sommigen beloven uw glasoppervlakken te ontvetten, terwijl anderen weer een snelle droging aanprijzen. Men moet dus goed passen op de eigenschappen vooraleer een ruitenreiniger te kopen. Sommige producten zijn efficiënter op heel vuile oppervlakken, terwijl anderen weer beter aangewezen zijn voor een regelmatig onderhoud.

De professionele ruitenreinigers van Bernard zijn performant op ruiten, spiegels en elk glanzend oppervlak. Deze producten reinigen, ontvetten en doen glanzen, maar laten ook een aangenaam parfum achter. De ruitenreiniger in verstuiver of bus is gebruiksvriendelijk en elimineert alle vuil, inclusief vetsporen. Hij heeft een uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding.

Wasdoeken en doekjes: stijlen tegenover elkaar

De wasdoeken van microvezel voor ruiten ontvetten, reinigen en drogen de ruiten in één enkel gebaar, voor een resultaat zonder sporen en een perfecte transparantie. Ze hebben een heel fijne pluisvrije textuur die makkelijk glijdt over de gladde oppervlakken, en zijn handig op glasoppervlakken, vizieren en brillen. Ze hebben een groot absorberend vermogen en gaan heel lang mee. Hun groot formaat ligt comfortabeler in de hand. Dankzij de elektrostatische eigenschappen van de microvezel, kunt u grondig afstoffen en ontvetten. De oppervlakken zullen ook minder snel weer vuil worden.

Naast de vloeibare producten en het traditioneel materiaal, bestaan er reinigende wegwerpdoekjes voor kleinere oppervlakken (spiegels, kleine ruiten, enz.). Als het idee van doekjes u wel bevalt maar u vreest dat ze het milieu belasten, dan stelt Bernard een ecologisch gamma voor met het Europese Ecolabel.

Materiaal voor ruiten: prijzen, keuzes

Om de ruiten zo goed mogelijk te reinigen, moet men zich uitrusten met hoogwaardig materiaal. Dit moet hanteerbaar, licht en ergonomisch zijn. Wij raden aan materiaal van grote merken te kiezen, zoals de inwashoezen en ruitenwissers van Unger, voor een grondige reiniging, ook van grote oppervlakken. Ze wassen de ruiten efficiënt en moeiteloos. Voor een reiniging met stoom, vindt u de onmisbare ruitenreiniger van Kärcher, de beste in zijn soort.

Dankzij dit materiaal, kunt u er zeker van zijn dat u voor lange tijd schone ruiten hebt. Met de telescopische steel om in de hoogte te werken tot 2,50 m, kunt u veilig en makkelijk op moeilijk te bereiken plaatsen komen.

Bekijk al onze referenties van onderhoudsproducten!