De nr. 1 in hygiëne, onderhoud en veiligheid voor bedrijven
Bestek
5
Ga verder waar je gebleven was.
WW - 841690
Onbeschikbaar

Flexibele paa, polyurethaan

Geleverd in 24/48u

Vanaf
47,50 €  Ex.BTW

Bij aankoop van 4+Gedetailleerde beschrijving

De flexibele paal is ideaal voor het creëren of afbakenen van zones, en in het bijzonder voor het scheiden van verkeersstroken.
Of het nu gaat om het creëren van een barrière tussen automobilisten of bij fietspaden, flexibele palen kunnen zeer nuttig zijn dankzij hun optimale zichtbaarheid. Rood van kleur met 3 reflecterende witte strepen, zijn ze zeer opvallend, zelfs van een afstand. Dit draagt bij tot de veiligheid van voertuigen op de weg, dag en nacht.
Dit type paal kan ook zeer praktisch zijn in parkeergarages. Een flexibele paal kan immers de verkeersdoorstroming verbeteren of als antistandplaats dienen.
Deze flexibele paal is bestand tegen koolwaterstoffen.
Een ander voordeel is dat de paal bij een botsing 360° kan kantelen en vervolgens weer in verticale positie terugkeert. Dankzij het flexibele polyurethaan materiaal kan hij zijn oorspronkelijke vorm weer aannemen. Wat een economisch voordeel! Het is niet nodig om de posten telkens te veranderen als ze worden geraakt.
Wat de installatie betreft, is het gewoon een kwestie van aan de grond vastschroeven door de voorgeboorde openingen. De bevestigingsmiddelen worden bij de aankoop geleverd.
Wat de kenmerken betreft, heeft de paal een diameter van 80 mm en een hoogte van 780 mm.