De nr. 1 in hygiëne, onderhoud en veiligheid voor bedrijven
Bestek
0
Ga verder waar je gebleven was.

Opslag verzending

Opslag of verzending, onze oplossingen voor elk project

Elke professional is op een dag geconfronteerd met de noodzaak om orde in zijn bedrijf te scheppen. In die zin vindt u in onze opslagafdeling alle oplossingen voor het archiveren, verpakken, opbergen, behandelen en beschermen van uw meest diverse documenten en goederen.

Rekken, opbergingen, Bernard heeft alles in huis!

U kampt met plaatsgebrek en u wenst een duurzame opslag, aangepast aan uw lokalen. Onze rekken op maat zijn voor u gemaakt. De producten van onze selectie garanderen de aangepaste oplossing voor uw behoeften. U vindt er bijvoorbeeld handige en stevige rekken met een grote opslagcapaciteit voor uw werkplaats of moduleerbare rekken voor uw archivering.

Na een goede sortering van uw papierberg kunt u uw documenten in onze archiefdozen bewaren. U wilt uw kleine onderdelen sorteren en de plaats op uw rekken optimaliseren, neem dan een kijkje naar onze opbergbakjes. U vindt ze in karton, zeer gemakkelijk te monteren. Of ergonomisch, in plastic met schuine rand en stapelbaar, zodat u verticaal plaats wint. De keuze is gigantisch!

Voor een opslag op pallets, structureer uw opberging en vergemakkelijk uw verplaatsingen met onze stapelbare opslagbakken. Ze voldoen aan de Europese normen en hun afmetingen zijn aangepast aan verschillende palletformaten.

Tot slot, voor het opslaan van voedingsmiddelen, maak uw keuze op onze pagina voedingswaardige kisten en bakken. Uiterst sterk, hermetisch afsluitbaar, al dan niet opengewerkt, deze producten zijn afgestemd op uw activiteit en voldoen in het kader van de HACCP-methode.

Een verzending? Een verhuizing? Uw opslag blijft beschermd!

Voor uw verhuizingen kunt u uw materiaal beschermen met onze transportdozen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en zijn robuust. Wilt u nog handiger te werk gaan, kies voor de dozen met automatische sluiting, zonder plakband. We hebben ook een groot aantal accessoires die het verhuizen vergemakkelijken.

Denk er ook aan u uit te rusten met behandelingsaccessoires, zo vermijdt u onnodige vermoeidheid of een arbeidsongeval. Steekwagens, rolwagentjes, handhefwagens zijn uw bondgenoten voor een geslaagde verhuizing. Voor uw verzendingen hebben wij een uitgebreid aanbod van verzenddozen, vastzetaccessoires en enveloppen. Correct verpakken en verzenden is bij Bernard essentieel. Wij kunnen u dan ook op dit vlak de beste adviezen geven!

793 producten