De nr. 1 in hygiëne, onderhoud en veiligheid voor bedrijven
Bestek
0
Ga verder waar je gebleven was.

Onderhoud keuken en vaatwerk

Producten voor het vaatwerk die geen medelijden hebben met het vuil

De vaat wassen is van vitaal belang. Het is niet alleen mooi geen hoop vaat opgestapeld te zien in de spoelbak, vooral op het vlak van de hygiëne is dit heel belangrijk.

Voor een efficiënt resultaat zonder veel geld te spenderen, kies de oplossingen van producten voor het vaatwerk

Onze selectie van producten voor het vaatwerk moet u het leven makkelijker maken. WIj bieden meer dan 50 referenties, elk met zijn eigenschappen, bestemd voor een eenvoudige schoonmaak van uw vaatwerk. Naast de producten van grote merken zoals Paic, l'Arbre Vert of Jex, stellen we meerdere producten voor van ons eigen merk, Bernard Professional. Ons ecologisch gamma is voorzien van het Ecolabel en is vriendelijk voor het milieu en voor uw huid. Tot slot, vindt u in ons gamma vast een goed product voor een interessante prijs.

Onze onderhoudsproducten voor het vaatwerk

Naast de tijd om bestek en borden te wassen, hebt u ook een goed afwasmiddel nodig. Het kan vaak verwarrend geconfronteerd te worden met de verschillende kenmerken van elk product (ultrageconcentreerd, gevoelige huid, bacteriewerend, superontvettend, enz.) en het goede afwasmiddel te vinden. Om deze taak te vereenvoudigen, stelt Bernard een selectie voor van de beste aanbiedingen.

Er zijn niet alleen de geparfumeerde vaatmiddelen om de vaat te doen, maar ook andere producten voor de vaatwasmachine. Om het vaatwerk te wassen met een korte cyclus (alleen professionele machines), vindt u meer dan twintig referenties in verschillende formaten (vloeibaar, poeder of tabletten). Hetzelfde geldt voor onze selectie van producten voor lange cycli in de vaatwasmachine.

Om borg te staan voor een langdurige efficiëntie van uw vaatwasmachine, raden wij aan om - bovenop uw wasmiddel - gebruik te maken van regenereerzout. Het water dat uw machine gebruikt wordt verzacht en er worden minder kalksporen en witte aanslag achtergelaten.

Maak uw keuken schoon met onze toegewijde producten

Een vuile keuken met vetresiduen is op professioneel vlak verre van hygiënisch. Helaas zijn de vaatmiddelen niet geschikt voor dit type van vuil. Bernard stelt tal van producten voor het dagelijks of wekelijks onderhoud van uw keuken voor.

We denken hierbij aan de schuurcrèmes voor de reiniging van muren, werkbladen en andere oppervlakken zoals het alombekende Cif, beschikbaar met meer parfums en chemische formulering. We beschikken ook over een gamma van meer dan 40 ontvetters voor een perfecte reiniging van uw werkruimte.

Tot slot, bestaan er voor uw meer specifieke en moeilijker te reinigen oppervlakken (oven, lederen of verchroomde bekledingen) andere oplossingen, zoals de producten van weleer van het merk Starwax.

Bekijk al onze referenties van onderhoudsproducten!