De nr. 1 in hygiëne, onderhoud en veiligheid voor bedrijven
Bestek
1
Ga verder waar je gebleven was.

Onderhoud burotica

Bus droog gas: uw beste maatje op kantoor

Wilt u uw kantoormateriaal zorgvuldig schoonmaken? De keuze van een bus droog gas ligt voor de hand. Deze dient om uw installaties te onderhouden zonder dat men hiervoor het hele buroticamateriaal moet demonteren.

Afstoffen zonder zich af te matten

Toetsenborden, de kogellager van de muis, elektronische componenten, externe oppervlakken of beschermde interne elementen, het stof kruipt overal en kan oververhitting veroorzaken, wat dan weer leidt tot vroegtijdige beschadiging van uw uitrustingen. De bus droog gas is de oplossing om alles af te stoffen.

Een compleet aanbod zonder compromis

Kies uw spuitbus in functie van de complexiteit van de ruimten die men moet schoonmaken. De standaardbussen volstaan om de toegankelijke externe oppervlakken zoals de randapparatuur van de computer schoon te maken. Ze zijn niet ontvlambaar en maken het ook mogelijk elektrische apparatuur die onder spanning staat te reinigen zonder gevaar voor brand.

Als u meer nauwkeurigheid wenst om af te stoffen, kunt u met de bus droog gas alle standen het stof tot in het kleinste hoekje verwijderen. Bernard verdeelt het merk Jelt, leider op de markt, met een bus met dubbele debiet voor nog meer kracht en dus minder passages om tot bij de onbereikbare plekken te komen. Als u bezorgd bent om de effecten van het gas op de ozonlaag, dan stelt dit merk ook een ecologische versie voor.

Voor de externe afwerkingen, raapleeg onze reinigingsschuimen en doekjes. Wij stellen bovendien reinigingsproducten en doekjes van microvezel voor om uw schermen af te stoffen.

Bekijk al onze referenties van onderhoudsproducten!