De nr. 1 in hygiëne, onderhoud en veiligheid voor bedrijven
Bestek
0
Ga verder waar je gebleven was.

Meubles, cafetaria

Cafetaria: een ruimte voor de vrije tijd

De cafetaria is beslist een van de meest belangrijke plaatsen in een bedrijf. Hier komen de werknemers immers samen voor een welverdiende koffiepauze. De cafetaria is niet altijd erg groot, maar er is wel altijd een koffiezetapparaat aanwezig. Bovendien zijn de meesten voorzien van tafels, stoelen en krukken voor meer comfort. Op bernard.be stellen we een ruime keuze voor aan meubilair voor uw cafetaria.

Al het nodige voor uw comfort

Eens u stoelen en krukken geschikt hebt in uw cafetaria, is het logisch dat er verschillende tafels geplaatst worden om er uw tussendoortje of snack op te leggen.Naast de dientafeltjes, stellen we verschillende hoge tafeltjes voor (onmisbaar in een cafetaria).

Dankzij ons bijzonder compleet aanbod van stoelen en krukken voor uw cafetaria, kunt u deze belangrijke ruimte makkelijk inrichten. Onze barkrukken zijn het perfecte complement voor een hoog tafeltje. Wij stellen verschillende vouwbare en stapelbare stoelen voor die makkelijk op te bergen zijn wanneer ze niet gebruikt worden.

Om makkelijk plaats te winnen, raden we aan uw cafetariaruimte in te richten met vouwstoelen die vlot opgeborgen worden. Tot slot, om de tijd niet uit het oog te verliezen, kunt u een klok ophangen.

Bekijk al onze referenties van koffiepauze en onthaal!