spinner
Snel en gratis bestek
12 000 hygiëne- en
onderhoudsproducten voor alle professionelen
Levering 24/48u
aangeboden vanaf 99€, excl. BTW
0
spinner
Uw winkelmandje is leeg

Metalen kast

De metalen kast, de beste manier om uw onderhoudsproducten op te bergen

Het gebruik van een groot aantal onderhoudsproducten om uw bedrijf doeltreffend schoon te maken, betekent natuurlijk ook dat u hiervoor een speciale opslagruimte moet creëren. Hoewel u hiervoor een kamer kunt inrichten, bestaat de kans dat sommigen niet de nodige ruimte in hun gebouw hebben. Daarom kunt u bij ons terecht voor een ruime selectie kasten om uw onderhoudsproducten in op te bergen. Deze metalen kasten maken het mogelijk om heel wat materiaal op te slaan in een beperkte ruimte. Ontdek de op ons platform de metalen kast die het best aan uw verwachtingen voldoet.

Kies voor een metalen kast voor uw gewasbeschermingsmiddelen

Het bewaren van gewasbeschermingsmiddelen is onderworpen aan een strenge wetgeving en daarom moet de opslag zorgvuldig worden aangepast. Onze kasten voor gewasbeschermingsmiddelen zijn groen en zijn dan ook gemakkelijk te herkennen. De kasten zijn voorzien van ventilatie aan de boven- en onderkant van de behuizing van de kast. Daarnaast vindt u ook een pictogram op de deur die de mogelijk gevaarlijke inhoud van de kast aangeeft. Onze producten zijn er in twee formaten. Bij ons vindt u inderdaad metalen kasten van zowel 100 als 120?m breed.

Een selectie kasten voor uw bedrijf

Onze selectie monoblok onderhoudskasten stelt u in staat om gemakkelijk een groot aantal producten en materialen op te slaan die nuttig zijn voor het reinigen van uw bedrijf. Zo kunt u uw stofzuiger gemakkelijk opbergen dankzij de daarvoor voorziene plek aan de linkerkant van de kast. Bovendien zijn onze kasten behandeld met anti-corrosieproducten en uitgerust met dikke en resistente deuren waardoor ze zeer resistent zijn. Daardoor kan u ze ook probleemloos buiten plaatsen. Ons assortiment van meer dan honderd verschillende referenties stelt u in staat om het juiste product voor uw bedrijf te vinden.

Tot slot, profiteer van gratis levering in 48 uur, voor elke bestelling van meer dan 99€ aan aankopen exclusief btw, en geplaatst voor 14 uur.

3 referenties gevonden
Sorteren op: Relevantie
Onbeschikbaar
Kast uit één stuk in metaal breedte 50 cm
WW - 646970 Kast uit één stuk in metaal breedte 50 cm
359,00 €Ex.BTW
Onbeschikbaar
Kast uit één stuk in metaal 2 deuren breedte 90 cm
WW - 646960 Kast uit één stuk in metaal 2 deuren breedte 90 cm
Vanaf  319,00 €Ex.BTW Bij aankoop van 2+
Onbeschikbaar
Kast uit één stuk in metaal 2 compartimenten breedte 70 cm
WW - 646950 Kast uit één stuk in metaal 2 compartimenten breedte 70 cm
Vanaf  259,00 €Ex.BTW Bij aankoop van 2+