spinner
Snel en gratis bestek
12 000 hygiëne- en
onderhoudsproducten voor alle professionelen
Levering 24/48u
aangeboden vanaf 99€, excl. BTW
0
spinner
Uw winkelmandje is leeg

Kasten voor onderhoudsproducten

De opbergkasten: de oplossing om alles netjes op orde te hebben

In een bedrijf kan het soms aan ruimte ontbreken. Alle verschillende onderhoudsproducten of materiaal voor professionele schoonmaak kunnen in sommige gevallen veel plaats innemen. Uiteindelijk kan dit een vlot verkeer in de weg staan, of is dit gewoonweg niet mooi om zien. Bernard stelt daarom verschillende kasten voor om het onderhoudsmateriaal in op te bergen en u het leven makkelijker te maken.

Waarom kiezen voor een opbergkast van hars?

De kasten van hars bieden heel wat voordelen. In tegenstelling tot de versies van metaal, kunnen de kasten van hars niet roesten (ze bevatten immers geen ijzer of metaal). Door hun samenstelling zijn ze goed bestand tegen weer en wind (regen, zonlicht, hagel, vocht…). Daarom zijn ze ook aangewezen voor buiten. De kasten van hars zijn bovendien onbederfelijk (ze beschimmelen niet), krasbestendig en onplooibaar. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende configuraties, met meer afwerkingen, één of twee deuren, hoog of laag, met één of twee compartimenten.

Welke voordelen biedt een kast van metaal dan?

Kasten van metaal hebben heel wat goede kwaliteiten. Sterk en mooi, ze passen perfect in uw werkomgeving. Dankzij hun grote inhoud kan er zelfs een stofzuiger in opgeborgen worden, zoals het model 900. Ze zijn voorzien van een slot geïntegreerd in de deur, zodat de kast veilig gesloten kan worden. Naast de klassieke opbergkast van metaal, stelt Bernard de fytosanitaire kast voor. Deze kasten zijn vervaardigd in overeenstemming met de wettelijke voorschriften, voor het opbergen van de fytosanitaire producten.