De nr. 1 in hygiëne, onderhoud en veiligheid voor bedrijven
056/840 845

Bestek

0
Ga verder waar je gebleven was.
  • Multi-contactdoos verlenger hugo! Brennenstuhl, overspanningsbeveiliging 19 500A, 3 stopcontacten, 2 USB stopcontacten, zwarte kleur
Multi-contactdoos verlenger hugo! Brennenstuhl, overspanningsbeveiliging 19 500A, 3 stopcontacten, 2 USB stopcontacten, zwarte kleur - 1
WW - 955060

Multi-contactdoos verlenger hugo! Brennenstuhl, overspanningsbeveiliging 19 500A, 3 stopcontacten, 2 USB stopcontacten, zwarte kleur

Geleverd in 24/48u
Tot  - 17 %
Vanaf
36,90 €Ex.BTW

Including 0,11€ of RECUPEL.Specificaties

Merk :
BRENNENSTUHL
aantal stopcontacten :
5
Lengte kabel in cm :
200

Gedetailleerde beschrijving

De hugo! multi-stopcontactverlenger van Brennenstuhl is perfect geschikt voor zowel persoonlijk als professioneel gebruik. Dankzij zijn 3 stopcontacten en 2 USB-aansluitingen kan de verlenger zeer nuttig zijn.
Op het werk en thuis hebben we immers steeds meer elektrische apparaten. Dit betekent niet dat het aantal contactdozen toeneemt. De eenvoudigste oplossing is het gebruik van een stekkerdoos.
Het echte voordeel van deze Brennenstuhl verlenger is dat hij de mogelijkheid biedt om 2 USB kabels aan te sluiten naast zijn 3 stopcontacten. Dit betekent dat u niet langer een stopcontact hoeft te gebruiken om uw persoonlijke of zakelijke mobiele telefoon aan te sluiten. U kunt hem rechtstreeks opladen via een USB stopcontact.
Pas op dat de stroom niet wordt onderbroken door te veel apparaten tegelijk aan te sluiten. De maximaal toelaatbare stroom is 16A / 230V.
Het is uitgerust met een overspanningsbeveiliging. Dit beschermt de aangesloten apparaten tegen overspanningen tot maximaal 19.500 A.
Wat de kenmerken betreft, is de verlenger voorzien van een aan/uit-schakelaar met indicatielampje en een H05VV-F 3G1.5-kabel met een lengte van 2 meter. Bovendien zijn de bussen onder een hoek van 45° georiënteerd om de verbindingen te optimaliseren.
Tot slot is de stekkerdoos voorzien van een oogje voor bevestiging aan de muur.
Als extra bonus is deze zwarte verlenger esthetisch aantrekkelijk. Zijn resistente behuizing met hoogglans coating is elegant en tijdloos. De gietvorm in polycarbonaat garandeert ook een optimale schokbestendigheid. Functioneel, solide en esthetisch, de perfecte combo!
 
Praktische informatie over de hugo! multi-contactdoos verlenger Brennenstuhl
- Maximale stroomsterkte: 16A
- Spanning: 230V
- Overspanningsbeveiliging: tot 19500 A
- Kabel: H05VV-F3G1.5
- Kabellengte: 2 meter
- Aantal stopcontacten: 3
- Aantal USB-laadcontactdozen: 2
- Totale laadstroom voor USB: 5V, maximaal 2100mA
- Kleur: zwart