spinner
0

Inrichting kantoren

De inrichting van uw kantoren of hoe zich goed voelen op het werk

Werken in een goed ingericht kantoor is zoveel aangenamer. Zich goed voelen en alles bij de hand hebben helpt uw werknemers beter te presteren. Bernard stelt oplossingen voor interieurinrichting voor, om uw kantoren op veel efficiëntere wijze in te richten

Lees meer ∨

De inrichting van uw kantoren in het dagelijks leven

Wanneer u uw kantoor binnenkomt, is het handig een plekje te hebben om uw jas, handtas of paraplu kwijt te raken. Wij bieden tal van mogelijkheden. Van kleerhaken tot kapstokken, hangkasten en zelfs paraplubakken, er zal niks meer in uw weg liggen want wij hebben de oplossing. Voor kantoren die minder verlicht zijn, is het belangrijk een lichtbron toe te voegen, om de ogen niet te vermoeien. Bij Bernard vindt u het vooraanstaande merk Unilux, met een compleet gamma van halogeenlampen, fluorescerende of LED-lampen met verschillend design, zodat u precies vindt wat het beste in uw interieur past. Samen met ons richt u uw kantoren in een oogwenk in.

Steeds meer oplossingen om u tegemoet te komen

Wanneer de zon het hoogst staat, is het soms moeilijk goed te kunnen zien op het computerscherm. De zonnewering is een van de meest efficiënte oplossingen. Wij stellen drie grote categorieën van zonneweringen voor: de klassieke jaloezieën, de efficiënte gordijnen met verticale latten en het discrete rolgordijn. Al onze zonneweringen zijn beschikbaar in meer kleuren en kunnen op maat besteld en eindeloos gepersonaliseerd worden. En om geen enkele afspraak te missen, wacht u een mooi aanbod van kleurrijke kwartsklokken. Voor binnen of buiten, LED, digitaal of zelfs radiogestuurd, de klokken stemmen zich op de juiste tijd af, voor een kantoorinrichting zonder tijdsverschil.


Tekst verkleinen ∧

889 producten