De nr. 1 in hygiëne, onderhoud en veiligheid voor bedrijven
056/840 845

Bestek

0
Ga verder waar je gebleven was.

De inktcartridge, het middelpunt van uw printer

Een tekort aan inkt kan uw hele bedrijf tot stilstand brengen. Om onaangename verrassingen door een lege inktcartridge of toner te voorkomen, is het essentieel om een voorraad aan te houden voor inkjet- of laserprinters. Bernard biedt een groot aantal referenties onder de grootste merken, zoals HP of Canon.

Wel bewust dat het vinden van de juiste inktcartridge voor uw machine ingewikkeld kan zijn, heeft Bernard een snel zoeksysteem opgezet om het u gemakkelijker te maken. Toner of een nieuwe drum voor uw laserprinter nodig? Geen probleem, voer het productnummer of uw machinenummer in en u vindt zeker het juiste artikel. Met onze tool kunt u ook compatibele producten vinden per merk of model. Voor uw inkjetprinters, laserprinters en zelfs uw zakelijke rekenmachines en kassa's, zoek niet verder, vind het!

Printinkt is een vrij duur product en dit financiële aspect kan er soms toe leiden dat men zich tot zogenaamde compatibele producten wendt. Deze producten zijn betaalbaarder en benaderen de kwaliteit van de originele producten, zonder echter een even goede afdrukkwaliteit te bieden. Nog steeds in het belang van geldbesparing is het navullen van een lege inktpatroon nu mogelijk, maar ook hier is het resultaat niet gegarandeerd.

Tot slot kan het kiezen van compatibele producten gevaarlijk zijn voor uw printer. Inkt van een officiële leverancier is namelijk specifiek voor het merk van uw machine, en kan slechts zelden worden vervangen door een inkt waarvan de viscositeit niet geschikt is. Er kunnen dan problemen ontstaan: verstopte sproeiers, lekken, vlekken. Het is om deze redenen dat Bernard vooral originele producten aanbiedt van de grootste merken zoals HP, Canon of Brother die 100% aangepast zijn aan uw kantoorapparatuur.

Vind alle grote merken cartridges, inkjet of laser, op onze speciale pagina's:

Vind de hele wereld van kantoorbenodigdheden op onze speciale categorie!