spinner
De nr. 1 in hygiëne, onderhoud en veiligheid voor bedrijven
Bestek
0
spinner
Uw winkelmandje is leeg

Huishoudtoestellen

Kleine huishoudtoestellen: al het nodige om uw refter uit te rusten

De refter is heel belangrijk binnen een bedrijf. Hier komen heel wat werknemers samen voor de lunch of tijdens een pauze, om wat te eten en bij te praten. Het is dus heel normaal uw refter te voorzien van alle nodige huishoudtoestellen om de maaltijden van uw werknemers te bewaren, te verwarmen, te bereiden. Om Bernard.be vindt u een ruime keuze aan microgolfovens, elektrische kooktoestellen, kleine koelkasten en mini-ovens.

Kies producten ontworpen voor de bereiding

Wij stellen een reeks van huishoudtoestellen voor uw bedrijf voor. Zo kunt u uw refter of elke andere ruimte makkelijk inrichten. Om elk gerecht op te warmen, vindt u verschillende microgolfovens van het merk Samsung, en een geventileerde mini-oven. Gebruik een elektrisch kooktoestel, als u uw gerechten anders wilt bereiden.

Kies voor de kleine koelkast om uw etenswaren makkelijk te bewaren

Het interessante aan een kleine koelkast is dat u die makkelijk kunt vervoeren en installeren. De kleine afmetingen nemen minder plaats in, zodat u meer tafels kunt plaatsen in uw refter. Dankzij het formaat table top, kunt u er bovendien makkelijk elementen bovenop plaatsen. Bij Bernard, stellen we verschillende modellen van koelkast voor. U vindt er twee compacte modellen met een inhoud van ongeveer 40L, en een andere kleine koelkast met een inhoud van 136L van het merk Electrolux.

Bekijk al onze referenties van koffiepauze en onthaal!