De nr. 1 in hygiëne, onderhoud en veiligheid voor bedrijven
Bestek
0
Ga verder waar je gebleven was.

Groene zones, reiniging

Al uw werktuigen voor het tuinieren vindt u bij Bernard !

De groene zones van het bedrijf goed onderhouden is niet voor iedereen weggelegd. Het gebrek aan werktuigen voor het tuinieren of gereedschap dat in slechte staat verkeert, kan dit probleem versterken. Als men weet hoe belangrijk het onderhoud van de tuinen kan zijn voor een bedrijf (voor het imago), dan ligt het voor de hand dat het belangrijk is zorg te dragen voor de buitenkant van het bedrijf. Daarom stelt Bernard een grote selectie voor van onze beste producten voor het onderhoud van de groene zones.

Alle artikelen voor het snoeien van uw bomen, heggen en planten

Ons snijgereedschap wordt onderverdeeld in twee categorieën: het elektrisch en het manueel gereedschap. De voordelige oplossing is uiteraard het gebruik van manuele werktuigen. Ze hebben geen motor en kunnen dus in de meest bucolische rust gebruikt worden…

Wij stellen een ruime selectie voor van producten van het mythische Finse merk Fiskars. Voor een vlotter en snel gebruik, raden we aan elektrische werktuigen te gebruiken in de tuin. Bij Bernard, beschikken we over talrijke heggenscharen, hakselaars, kettingzagen en blazers om de tuinen van uw bedrijf heel makkelijk te onderhouden.

Het makkelijk besproeien van uw groene zones

Om een mooi groene en bloeiende tuin te hebben, moet die goed besproeid worden. Bernard heeft de oplossing en stelt talrijke artikelen voor het moeiteloos besproeien van uw planten, kruiden en bomen voor.

Maar eerst moet u wel een tuinslang hebben. Ons gamma laat u kiezen uit verschillende lengtes, van 7 tot 50 meter. Het merk Hozelock stelt in dit domein artikelen van hoge kwaliteit voor. Als u uw tuinslang niet kunt aansluiten op een kraan, maar u wel een vijvertje of waterplas vlakbij hebt, dan raden we aan een waterpomp aan te schaffen. Zo kunt u het water rechtstreeks aan de bron putten, om uw tuin vlot te besproeien.

De werktuigen voor het tuinieren, nuttig om uw tuinen te besproeien en te onderhouden

Een simpele tuinslang hebben is in sommige gevallen niet voldoende. Daarom vindt u in de grote familie van de werktuigen voor het tuinieren talrijke accessoires voor elke situatie.

Bijvoorbeeld, de spuitpistolen zijn heel praktisch, omdat u de vorm van de straal kunt regelen: rechte straal, kegelstraal en snelvulstraal. Wanneer de adapters kapot gaan, kunt u ze makkelijk vervangen door onze talrijke slangverbindingen die passen op elke maat van slang. Tot slot, voor wie misschien geen tijd heeft om zelf zijn tuin te besproeien, kan een elektrische timer en sproeier aanschaffen. Ze zijn erg gebruiksvriendelijk. Het volstaat alles vooraf aan te koppelen en een programma in te stellen, om uw groene zones automatisch te besproeien.

Bekijk al onze referenties van afvalophaling!