spinner
Snel en gratis bestek
12 000 hygiëne- en
onderhoudsproducten voor alle professionelen
Levering 24/48u
aangeboden vanaf 99€, excl. BTW
0
spinner
Uw winkelmandje is leeg

Frisdranken

Een aanbod van frisdranken om uw dorst te lessen

Het is altijd aangenaam een frisdrank te kunnen nemen wanneer dit nodig is. Water, soda's, siropen of vruchtensappen, wij bieden een grote keuze aan frisdranken voor uw werknemers, recepties en zakenlunches. Bij Bernard vindt u de meest gekende merken. Wij verkopen talrijke dranken van reuzen zoals The Coca-Cola Company, Orangina-Schweppes of Danone.

Plat of spuitwater beschikbaar op onze site

Plat of spuit, niemand kan zonder water. Met Bernard vindt u een ruime keuze aan water uit alle uithoeken van het land en beschikbaar in meer formaten (van de fles van 33?l tot die van 8?). Onder al onze platte waters, stellen we de merken Cristalline, Evian, Nestlé Pure Life, Vittel en Volvic voor. Op onze site vindt u ook verschillende merken van spuitwater. Profiteer van onze talrijke waterfonteinen die werken op het net of met flessen. Deze fonteinen maken het mogelijk de temperatuur van het water te regelen, zodat u kunt genieten van een fris drankje of een drankje aan kamertemperatuur.

Onze zoete frisdranken

Ontdek onze vruchtensappen, soda's en siropen.Al deze drankjes zijn beschikbaar in blik of fles, om in te spelen op de verschillende situaties (zakenlunches, recepties). Geniet van onze talrijke verschillende vruchtensappen. Verder kunt u kiezen voor ons groot gamma soda's met cola of fruit. Wij stellen talrijke producten van het merk Coca-Cola of Orangina-Schweppes voor.