De nr. 1 in hygiëne, onderhoud en veiligheid voor bedrijven
Bestek
0
Ga verder waar je gebleven was.

Fotopapier

Fotopapier: zet uw mooiste kiekjes in de kijker

Foto's ontwikkelen betekende vroeger naar de fotograaf gaan. Vandaag worden foto's gewoon thuis afgedrukt, rechtstreeks met een printer. Gezien het mogelijk is de foto's af te drukken met een gewone bureauprinter, kan het handig zijn een printer te kiezen die speciaal ontworpen is voor het afdrukken van foto's. In elk geval, vindt u bij Bernard meer gamma's fotopapier die perfect compatibel zijn met elk type van multifunctionele printer.

Opteer voor papier van de grote merken

Om een goede afdrukkwaliteit te verkrijgen met uw printer, kies voor de kwaliteit van de verbruiksproducten. Daarom vindt u op onze site producten van de grootste merken van de fotografie of de afdruk, zoals HP, Epson en Canon. Ontdek de kwaliteit voor een redelijke prijs, met een gamma producten die gaan van 10 tot 60 €.

Fotopapier voor elk gebruik

Naast een heel voordelige prijs, beschikken onze artikelen voor het afdrukken van foto's over verschillende interessante eigenschappen. U vindt producten met verschillende formate (formaat A4 of 10x15cm), en verschillende afwerkingen. Sommigen stellen een glanzend resultaat voor, terwijl anderen een meer gespiegeld effect beloven. En om in te spelen op alle vragen, ontdek de verschillende gramgewichten (van 102g/m_ tot 300g/m_).

Bekijk al onze referenties van printpapier en schrijfbehoeften!