De nr. 1 in hygiëne, onderhoud en veiligheid voor bedrijven
Bestek
0
Ga verder waar je gebleven was.

Extra wit papier

Wit papier: het beste professioneel resultaat

Om af te drukken, is er niks beters dan wit papier. Het is trouwens het meest gebruikte papier in bedrijven en door privépersonen. De kost is vrij laag voor een extreem wit papier dat zorgt voor mooie contrasten en bijzonder professioneel resultaat. Bij Bernard vindt u een ruime keuze van papierpakken van hoge kwaliteit van het Franse merkClairefontaine.

Kies voor de kwaliteit van onze producten Clairefontaine

Elk papier is ontworpen met eigen kwaliteiten. Ontdek het multifunctioneel papier?lairalfa. Voor ongelooflijk heldere afdrukken. Het is ongetwijfeld een van de onmisbare referenties op de markt van het wit papier. Voor nog dunnere witte vellen papier met dezelfde kwaliteit, raden we aan te kiezen voor het gamma Smart Print. Het is voordeliger en ecologischer, en nog lichter dan de andere witte papieren op de markt. Het bestaat in 50g, 60g of 70g. Tot slot, zult u het gamma gekleurd laserpapier DCP vast op prijs stellen. Om uw kleurenafdrukken in de kijker te zetten. Het gaat om een heuse referentie in de sector. Dankzij het heldere resultaat, kunt u makkelijk foto's of inhoud met afbeeldingen afdrukken.

Ons gamma wit papier Bernard Professional

Het papier Bernard Professional is een van de producte met de beste prijs-/kwaliteitsverhouding op de markt. Het is een multifunctioneel product dat warm aanbevolen wordt voor de dagelijkse afdrukken. De opaciteit maakt het mogelijk recto/verso af te drukken zonder het effect van transparantie. Perfect voor gebruik in laser- en inkjetprinters, en in de fotokopieermachine. We stellen het voor in pakken met 500 vellen geleverd in dozen van 5 pakken.

Bekijk al onze referenties van printpapier en schrijfbehoeften!