De nr. 1 in hygiëne, onderhoud en veiligheid voor bedrijven
Bestek
0
Ga verder waar je gebleven was.

Ergonomie

Bureaustoelen: voor uw fysieke gezondheid

Op kantoor is niets onaangenamer dan werken in een ongemakkelijke stoel. We beseffen het niet altijd, maar goed zitten is niet overbodig… Het is zelfs een heel belangrijk element! Afgezien van het feit dat goed zitten van invloed kan zijn op de motivatie, is het ook belangrijk op te merken dat het kan bijdragen aan de gezondheid van uw rug. Uw welzijn op kantoor is belangrijk voor Bernard, daarom bieden wij een selectie stoelen, zetels en fauteuils aan die design, comfortabel, en bovenal, aan redelijke prijzen zijn.

Bureaustoel of fauteuil, zelfde slag!

Weet je het verschil tussen een stoel en een leunstoel? Een fauteuil is een grote stoel met een rugleuning en armen. Oorspronkelijk was een stoel gewoon een zitting met een rugleuning en zonder armen. Tegenwoordig is er echter geen wezenlijk verschil meer, aangezien veel stoelen tegenwoordig zijn uitgerust met armleuningen om veiligheids- of comfortredenen.

Voor uw kantoor, is het tijd voor comfort!

Met bijna 350 referenties bieden wij u een ruime keuze aan bureaustoelen. Kies uw bureaustoel op basis van zijn unieke eigenschappen en esthetiek. Bernard biedt stoelen aan in een verscheidenheid van materialen en afwerkingen. Sommige zijn uitgerust met armleuningen, vast of verstelbaar.

In ons assortiment bureaustoelen zijn verschillende modellen uitsluitend zonder armleuningen verkrijgbaar, zonder dat dit ten koste gaat van het comfort. Als u voor uw houding wilt zorgen wanneer u in uw bureaustoel werkt, raden wij u aan de meest ergonomische voetensteun te gebruiken die er is.

Een ruime keuze aan stoelen en krukken voor uw bedrijf

In ons ruime assortiment bureaustoelen vindt u het stuk dat uw bedrijf nog mist. Ontdek vele modellen stoelen die perfect in uw interieur zullen passen. Vouwstoelen, klassiek of duo, bekijk onze selectie van meer dan 190 stoelen! Voor uw eetzaal, uw kantine of een andere gemeenschappelijke ruimte zijn talrijke krukken en banken beschikbaar tegen prijzen die variëren van 50€ tot 200€.

Bekijk al onze referenties van inrichting kantoren!