spinner
0

Ecologische detergenten

3 referenties gevonden
Sorteren op: Relevantie
- 31 % Onbeschikbaar
Multifunctionele reiniger SURE 5 L
WW - 146820 Multifunctionele reiniger SURE 5 L
Vanaf 33,76 23,04 €Inc.BTWBij aankoop van 2+
- 32 % Onbeschikbaar
Multifunctionele reiniger SURE 1 L
WW - 146810 Multifunctionele reiniger SURE 1 L
Vanaf 7,38 4,99 €Inc.BTWBij aankoop van 6+
- 37 % Onbeschikbaar
Reiniger multi-oppervlakken HACCP Le Vrai Solagrume 5 L
WW - 128440 Reiniger multi-oppervlakken HACCP Le Vrai Solagrume 5 L
Vanaf 16,03 9,97 €Inc.BTWBij aankoop van 4+

Ecologisch reinigingsmiddel: de milieuvriendelijke oplossing

Er bestaan heel wat producten om het onderhoud doeltreffend uit te voeren. Helaas zijn niet alle producten milieuvriendelijk. De meeste detergenten zijn zelfs schadelijk en kunnen een allergische reactie uitlokken. Gelukkig zijn er doorheen de jaren heel wat milieuvriendelijke producten ontwikkeld. Bij Bernard kunt u terecht voor een ruime selectie verschillende detergenten, reinigingsmiddelen en ontkalkers.

 Lees meer v

Waarom zou u moeten kiezen voor milieuvriendelijke producten?

De belangrijkste reden om de voorkeur te geven aan deze producten is de manier waarop ze gemaakt zijn. Een ecologische detergent wordt gemaakt van natuurlijke producten die minder schadelijk zijn voor de gezondheid. Het beperkt gebruik van chemische en schadelijke producten zorgt ervoor dat de impact op het milieu eerder klein is. Daarnaast wordt er ook rekening gehouden met de gezondheid van de gebruiker, omdat deze laatste zo geen slechte onderdeeltjes meer moet inademen.

Bij Bernard kunt u terecht voor een ruime selectie ecologische reinigingsmiddelen

Ontdek ons gamma ecologische producten voor het onderhoud van uw bedrijf. Enkele van onze detergenten kunnen ook met een schrobzuigmachine of eenschijfsmachine gebruikt worden. Onze reinigingsmiddelen beschikken over het Ecolabel. U kunt er dus zeker van zijn dat u kunt kiezen uit milieuvriendelijke producten die ontworpen zijn om uw vloeren te reinigen en tegelijkertijd uw huid en de planeet de respecteren.

U heeft bij ons de keuze uit ecologische reinigingsmiddelen van de grootste merken tegen voordelige prijzen (zoals Arbe Vert, Le Vrai, Jex en ons eigen merk Bernard Professional).


Tekst verkleinen ∧