De nr. 1 in hygiëne, onderhoud en veiligheid voor bedrijven
Bestek
0
Ga verder waar je gebleven was.

ecologisch papier

Gebruik gerecycleerd papier voor uw bedrijf

Het klassiek papier dat gerealiseerd is met hout of planten, is niet het meest ecologische materiaal dat we kunnen vinden. Om 8.500 vellen papier te produceren, wordt geschat dat een middelgrote boom en een niet te onderschatten hoeveelheid water en elektrische energie nodig zijn. Als we denken aan hoeveel papier verbruikt wordt in de hele wereld, worden we ons bewust van het feit dat op lange termijn talrijke bossen kunnen verdwijnen. Bernard is milieubewust en stelt een compleet gamma van gerecycleerd papier voor.

Een compleet gamma van papier dat respect draagt voor het milieu

Ons aanbod ecologisch papier is vrij gevarieerd. Naast het klassieke wit papier in formaat A4, stellen we ook het formaat A3 en vellen kalkpapier voor. Ons papier is compatibel met uw printers en fotokopieermachines, terwijl het gramgewicht (minimum 70g/m_) voorkomt dat het papier vastloopt. Al onze producten hebben een erkend ecologisch label, zoals het Duits label Blauwer Engel.

Kies het juiste gerecycleerd papier voor uw bedrijf

Het interessante aan dit papier is dat het niet rechtetreeks gerealiseerd is met hout, maar met oud papier. Zo wordt de grondstof gerecycleerd en worden er dus minder bomen geveld. De grootste papierfabrieken hebben gekozen voor dit type van productie. We denken hierbij aan Canson, Clairefontaine, Discovery en HP.

Om uw afdrukken te verfraaien, ontdek het gamma gekleurd gerecycleerd papier Evercolor van het merk Clairefontaine.

Bekijk al onze referenties van printpapier en schrijfbehoeften!